Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Χάιντουκ

ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Χάιντουκ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:44 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 17.08.2023

Μετά το 0-0 στο πρώτο ματς στην Κροατία απέναντι στη Χάιντουκ, ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει τη νίκη και την πολυπόθητη πρόκριση για τα play offs του Conference League.

Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει τη νίκη στη φλεγόμενη Τούμπα απέναντι στο Χάιντουκ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Χάιντουκ Σπλιτ στη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League (17/8, 20:30). Μετά το 0-0 στην Κροατία, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν μόνο νικηφόρο αποτέλεσμα με σκοπό να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη Πέμπτη (10/8), η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, με τη Χάιντουκ να μετράει δύο δοκάρια κι αρκετές φάσεις.

Σε ότι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Σβαμπ ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα ο Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας , Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

Στην αντίπερα όχθη, η Χάιντουκ των Λιβάγια και Σάρλια ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με μοναδική απουσία τον Πούκστας, ο οποίος είχε τραυματιστεί λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Για το σημερινό ματς μίλησε ο 54χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων είπε: «Για να μιλήσουμε για ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι ασφαλές δεν μπορούμε να το κάνουμε. Το μοναδικό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε ένα παιχνίδι πρόκρισης στην έδρα μας. Στην ουσία ακυρώσαμε το πλεονέκτημα της Χάιντουκ. Η ατμόσφαιρα της Τούμπας πιστεύω θα μας ωθήσει πάρα πολύ. Πιστεύω ο κόσμος να μας… σπρώξει, να είναι ο 12ος παίκτης μας, να μας υποστηρίξει και να μας δώσει την ώθηση που θέλουμε και από εκεί και πέρα θα δούμε από το επόμενο παιχνίδι τι θα γίνει».

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Τάισον, Σαμάτα.

Χάιντουκ Σπλιτ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μουφί, Σάρλια, Φέρο, Μέιντζακ, Κροβίνοβιτς, Σίγκουρ, Μλάκαρ, Οφόε, Σαχίτι, Λιβάγια.

Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανία)