Η επιθυμία του Λουτσέσκου για ακόμη ένα φιλικό και η κατάσταση των τραυματιών

Προπόνηση ΠΑΟΚ

i

© Sportal

Η επιθυμία του Λουτσέσκου για ακόμη ένα φιλικό και η κατάσταση των τραυματιών

Στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ υπάρχουν σκέψεις για ακόμη ένα φιλικό σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Μπορεί ο αρχικός προγραμματισμός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας να περιείχε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα προστεθεί στη λίστα ακόμη ένα. Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πραγματοποιήσει δύο αγώνες κόντρα σε Στεάουα Βουκουρεστίου και Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μετρώντας μία ισοπαλία και μία ήττα. 

Επίσης, ο «Δικέφαλος» έχει μπροστά του ακόμη δύο προγραμματισμένα φιλικά. Αυτό της Τετάρτης (12/7) με την Γκενγκ και αυτό με της Κυριακής (16/7) με την Βέστερλο. Ωστόσο επιθυμία του Ρουμάνου τεχνικού και των συνεργατών του είναι να μπει εμβόλιμα ακόμα ένα τεστ με αντίπαλο που βρίσκεται για προετοιμασία στην περιοχή.

Ο λόγος γίνεται για την Αλ Τααβόν από τη Σαουδική Αραβία, με την οποία γίνονται συζητήσεις για να διεξαχθεί ακόμη ένα φιλικό το ερχόμενο Σάββατο (15/7).

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ευχάριστα και δυσάρεστα νέα υπάρχουν από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που διεξάγεται αυτήν την ώρα στο Τέχελεν. Από τη μία, Αουγκούστο και Λύρατζης θα προφυλάσσονται, ο Φιλίπε Σοάρες κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ για τον Σάστρε που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα είναι άγνωστο μέχρι στιγμής πότε θα λάβει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Από την άλλη, οι καλές ειδήσεις έχουν να κάνουν με τις επιστροφές των Κοτάρσκι και Νάρεϊ. Ο πρώτος μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του και ο δεύτερος μετά από τραυματισμό. Να σημειωθεί πάντως πως ο Γερμανός θα προφυλαχθεί το πρωί και θα μπει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση.

Σήμερα η άφιξη του Μπάμπα στο Τέχελεν

Μετά την χθεσινή άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Ράχμαν Μπάμπα ταξιδεύει σήμερα Δευτέρα 10/7 με προορισμό την Ολλανδία και το Τέχελεν προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των ασπρόμαυρων. Όπως γίνεται κατανοητό, ο Γκανέζος μπακ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, την Τρίτη 12/7.

Να θυμίσουμε, ο Γκανέζος ακραίος οπισθοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού ως αντικαταστάτης του Γιαννούλη τη σεζόν 2020-21 και αγωνίστηκε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για έξι μήνες. Σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ πανηγύρισε και το Κύπελλο Ελλάδας.