Ονειρεύονται Λουτσέσκου στην Μπεσίκτας οι Τούρκοι

Λουτσέσκου

i

© Intime

Ονειρεύονται Λουτσέσκου στην Μπεσίκτας οι Τούρκοι

Δημήτρης Χούπης 09:32 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 31.12.2023

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρον πως η Μπεσίκτας έχει στόχο τον Ράζβαν Λουτσέσκου για τη θέση του προπονητή, δίχως να κάνουν λόγο πουθενά πως ο Ρουμάνος έχει ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.

Η Μπεσίκτας καλεί τον Λουτσέσκου. Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει στη λίστα της τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο τουρκικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και ο πρώτος στόχος είναι ο Μπρούνο Ζενεσιό της Ρεν

Ωστόσο η Hurriyet έχει βάλει ως εναλλακτική τον Ρουμάνο προπονητή του «δικεφάλου». Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως οι επαφές με τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας είναι σε καλό επίπεδο, ο οποίος μετά την Πρωτοχρονιά αναμένεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει και με τη διοίκηση της ομάδας. 

Λέγεται μάλιστα πως εκτός του Ράζβαν Λουτσέσκου, η Μπεσίκτας έκανε πρόταση και στον πατέρα του, Μιρτσέα που με τη σειρά του πρότεινε τον γιο του. Στο ρεπορτάζ παρόλα αυτά δεν αναφέρεται πουθενά πως ο Ρουμάνος έχει ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της χώρας του έκανε μια συγκλονιστική δήλωσε για τον «δικέφαλο», λέγοντας πως είναι η ψυχή του. 

«Ο ΠΑΟΚ είναι απίστευτο συναίσθημα για μένα, δεν είναι τυχαίο που επέστρεψα στην ομάδα όπου πέτυχα όσα πέτυχα, αν και πολλοί μου είπαν να μην κάνω ξανά αυτό το βήμα. Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ γιατί ένιωσα χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου!», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.