«Ντόπες» από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στους παίκτες της ομάδας (pics/vids)

Οι ψυχολογικές «ντόπες» ενόψει τελικού

i

© Sportal

«Ντόπες» από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στους παίκτες της ομάδας (pics/vids)

Μάνος Τσαλγατίδης 12:57 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 23.05.2023

Μετά τη λήξη της προπόνησης, αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από την Τούμπα με σκοπό να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ.

Άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ κινούνται σε ρυθμούς τελικού. Οι «ασπρόμαυροι» θα κοντραριστούν με την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό» (24/5, 20:30) για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να κλείσει τη φετινή σεζόν με έναν τίτλο και ο μοναδικός στόχος είναι να γυρίσει το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα είναι και το ένατο στην ιστορία του συλλόγου.

Μετά τη λήξη της σημερινής και τελευταίας προπόνησης, αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από την Τούμπα με σκοπό να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του τελικού, καθώς να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Να θυμίσουμε πως στις 13:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου των Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον προπονητή και τον αρχηγό του «Δικεφάλου» αντίστοιχα, να τοποθετούνται για τον επερχόμενο τελικό κόντρα στην Ένωση.