Οπαδοί του ΠΑΟΚ μετέτρεψαν την Μπριζ σε «Τούμπα» (vid)

Οπαδοί ΠΑΟΚ

i

PrtScr

Οπαδοί του ΠΑΟΚ μετέτρεψαν την Μπριζ σε «Τούμπα» (vid)

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ταξιδέψει στο Βέλγιο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ και ήδη έχουν μετατρέψει την πόλη του Βελγίου σε… πραγματική Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε (11/04, 22:00) κρίσιμο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Conference League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διατηρήσει ή ακόμα καλύτερα να αυξήσει τις πιθανότητές τους για πρόκριση στα ημιτελικά μια ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του.

Όπως είναι φυσικό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ επικρατεί έντονος ενθουσιασμός για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, με πολλούς από αυτούς να ταξιδεύουν μέχρι το Βέλγιο με σκοπό να δουν την αγαπημένη το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου από κοντά.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, οι ίδιοι έχουν μετατρέψει την Μπριζ σε… πραγματική Τούμπα.

Το «Γιαν Μπρέιντελ» αναμένεται κατάμεστο, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι ένα γήπεδο χωρητικότητας 29.062 θεατών και έχουν ήδη πωληθεί περί τα 20.000 εισιτήρια στους οπαδούς των Βέλγων, σε συνδυασμό με τα 1.400 των Ελλήνων οπαδών. Μάλιστα υπάρχουν και αυτοί που ταξίδεψαν στο Βέλγιο, έχοντας ως στόχο να βρουν από εκεί ένα εισιτήριο.

Θυμίζουμε ότι οι Βέλγοι έκαναν τη δική τους ανατροπή κόντρα στην Μόλντε, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-1. Απέδωσαν εξαιρετικά στον επαναληπτικό απέναντι στους Σουηδούς, επικράτησαν με 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τους «8».

Πριν όμως από την φάση των «16», κυριάρχησαν σε έναν όμιλο με Μπεσίκτας, Μπόντο Γκλιμτ και Λουγκάνο, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Άφησαν δύο βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων απέναντι στην τουρκική ομάδα, όμως στη συνέχεια πάτησαν το «γκάζι», μέτρησαν πέντε διαδοχικές νίκες και τερμάτισαν στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με 16 βαθμούς.