Παραμένουν εκτός οι Μπάμπα και Οζντόεφ - Ατομικό για Σάστρε

Οζντόεφ - Μπάμπα

i

© Intime

Παραμένουν εκτός οι Μπάμπα και Οζντόεφ - Ατομικό για Σάστρε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:17 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 20.03.2024

Για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση οι Οζντόεφ και Μπάμπα έμειναν εκτός του κανονικού προγράμματος.

Το ρεπό και η ξεκούραση αποτελούν παρελθόν για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Όπως γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η Τετάρτη (20.03) έφερε ένα γεμάτο πρόγραμμα που περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με μπάλα, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορία.

Όσον αφορά στους τραυματίες, οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Μπάμπα έμειναν στο γυμναστήριο κι έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ. Ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης ο οποίος έκανε και μέρος του κανονικού προγράμματος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το τεχνικό επιτελείο έχει επιτέλους χρόνο για δουλειά με τους παίκτες, μετά από ένα χρονικό διάστημα γεμάτο αγώνες και θέλει να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την τελική ευθεία της σεζόν. Η Τετάρτη (20.03) έφερε ένα γεμάτο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές. Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ενώ στη συνέχεια είχαμε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης. Οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Μπάμπα έμειναν στο γυμναστήριο κι έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ. Ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος έκανε και μέρος του κανονικού προγράμματος της ομάδας.

Την Πέμπτη (21.03) η μέρα θυμίζει κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 11:00 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ο Μεϊτέ αποθέωσε τον Μίσιτς: «Τι παίκτης...»

Ο Μεϊτέ αποτελεί έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Η επιβλητική παρουσία του Γάλλου στο κέντρο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο κι έχει βοηθήσει στο μέγιστο το έργο του Ράζβαν Λουτσέσκου. Στις δύο αναμετρήσεις με την Ντίναμο για τους «16» του Conference League, ο ίδιος είχε μία δύσκολη αποστολή μπροστά του, καθώς απέναντί του στον χώρο της μεσαίας γραμμής υπήρχε ο Γιόσιπ Μίσιτς.

Οι δύο παίκτες έδωσαν σκληρές «μάχες» σε Ζάγκρεμπ και Τούμπα, με τον μέσο του Δικεφάλου να βγαίνει ο... τελικός νικητής.

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Ντέιλα: «Δεν κρατάω κακία - Στόχος της Μπριζ η πορεία στο Conference League»
REST OF THE WORLD

10:10 - 20.03.2024

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Ντέιλα: «Δεν κρατάω κακία - Στόχος της Μπριζ η πορεία στο Conference League»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπριζ, ο Ρόνι Ντέιλα μίλησε για τους φετινούς στόχους του συλλόγου, το Conference Leagueκαι το παρασκήνιο του «διαζυγίου».

Λίγες μέρες μετά την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ, ο Σουαλιχό Μεϊτέ θέλησε να αποθεώσει τον Κροάτη αντίπαλό του μέσα από τα social media. Όπως διαπιστώνεται από το παρακάτω story, οι δυο τους αντάλλαξαν φανέλες μετά το τελικό σφύριγμα και ο Γάλλος δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Μίσιτς, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τι παίκτης...».