Ο σοβαρός λόγος που ο Γερμανός VARίστας δεν μπορούσε να βρεθεί στην Τούμπα

Σάσα Στέγκεμαν

i

©intime

Ο σοβαρός λόγος που ο Γερμανός VARίστας δεν μπορούσε να βρεθεί στην Τούμπα

Sportal newsroom 14:02 - 23.04.2023

Η ΕΠΟ την τελευταία στιγμή άλλαξε τον διαιτητή VAR, Στέγκεμαν, στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με τον Μανούχου να είναι αυτός που τον αντικαθιστά. Ο λόγος όμως που δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Γερμανός είναι αρκετά σοβαρός.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής έγινε στην Τούμπα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ο διαιτητής του VAR Σάσα Στέγκεμαν που είχε οριστεί αρχικά αντικαταστάθηκε από τον Ευάγγελο Μανούχο. Αρχικά ο 38χρονος είχε οριστεί μαζί με τον elite Γερμανό, Ντάνιελ Σίμπερτ, με βοηθούς τους Σίντελ-Φόλτιν και τέταρτο τον Τάσο Σιδηρόπουλο. 

Ο Γερμανός όμως ανέφερε ότι είχε ένα έκτακτο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, το οποίο δεν τον άφησε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον αγώνα του δικέφαλου με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο σοβαρός λόγος λοιπόν που ο 38χρονος δεν ήρθε μέχρι τη χώρα μας είναι ένα ατύχημα του γιου του, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Έτσι εκείνος αποφάσισε να μην επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και αντί αυτού να καθίσει μαζί με τον γιο του στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται.