Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των παικτών μου»

Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των παικτών μου»

Πάνος Κορομηλάς 23:25 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 31.01.2024

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό , ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε ιδιαίτερα στη νοοτροπία που έδειξε η ομάδα του μέσα στο γήπεδο. Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Γκαρσία ανέδειξε τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, κέρδισε με 5-0 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα και κλείδωσε την παρουσία του στα ημιτελικά. Τζίμας, Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Τόμας και Κωνσταντέλιας βρήκαν δίχτυα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την νοοτροπία που έδειξε η ομάδα του μέσα στο γήπεδο.

«Η πρόκριση κρίνεται πάντα μετά το δεύτερο παιχνίδι, παρότι είχαμε μεγάλο σκορ από το πρώτο ματς. Ήθελα να δω την ομάδα με σωστή προσέγγιση, με σωστή νοοτροπία και πρόθεση να παίξει μπάλα και να έχει τακτική πειθαρχία. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου» δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

Είναι σημαντικό να πετυχαίνεις πολλά γκολ, δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, χαρά στους παίκτες και τον κόσμο και βάζει πίεση στους αντιπάλους. Είναι επίσης σημαντικό όμως να μη δέχεσαι και γκολ. Μου άρεσαν όλα τα γκολ και χάρηκα για όλους τους σκόρερ μας».

Ο... μαγικός ΠΑΟΚ έβγαλε την υποχρέωση με πεντάρα και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο... μαγικός ΠΑΟΚ έβγαλε την υποχρέωση με πεντάρα και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Απίθανος σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε... πάρτι κόντρα στον Πανσερραϊκό, επικρατώντας με 5-0. Αυτό του χάρισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, στα οποία θα βρεθεί για ένατη συνεχόμενη χρονιά.

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων:

«Και πάλι, όπως στο πρώτο ματς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο 0-0. Εμείς δεν την αξιοποιήσαμε και πάλι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ τέτοια γκολ. Δεν θεωρώ πως υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης. Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορά όμως στην ποιότητα των δύο ομάδων. Ένας παίκτης του ΠΑΟΚ κοστίζει όλη η δική μας. Όμως αυτό δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία».