Προβλήματα για τον ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού - Θεραπεία για Τάισον, Αουγκούστο και Ίνγκασον

Τάισον

i

© Intime

Προβλήματα για τον ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού - Θεραπεία για Τάισον, Αουγκούστο και Ίνγκασον

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:00 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 03.05.2023

Ο ΠΑΟΚ πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μετρά μία απώλεια και μία σταδιακή επιστροφή.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε άμεσα την προετοιμασία του για ντέρμπι της Τετάρτης στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (3/5, 20:00). Μετά την επιστροφή στις νίκες στο ματς με τον Άρη (3-2), ο στόχος του «Δικέφαλου» είναι να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί με σκοπό να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης. 

Η προπόνηση της Δευτέρας (01.05) περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Γιάσμιν Κούρτιτς να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ από την άλλη ο Τάισον ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην χθεσινή αναμέτρηση (30/4), έκναε θεραπεία.

Μαζί με τον Βραζιλιάνο άσο, θεραπεία ακολούθησαν και οι Αουγκούστο και Ίνγκασον, οι οποίοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το ματς με τους «πράσινους». Από την άλλη, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Αντρέ Ρικάρντο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Η νίκη αντίδρασης κόντρα στον Άρη ήρθε. Πλέον το ζητούμενο είναι να υπάρξει και συνέχεια για τον Δικέφαλο προκείμενου να πετύχει τους στόχους του μέχρι το φινάλε. Επόμενη πρόκληση η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Η προπόνηση της Δευτέρας (01.05) περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον έκαναν θεραπεία. Η κατάσταση των δύο Βραζιλιάνων θα αξιολογείται καθημερινά. 

Ο Αντρέ Ρικάρντο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος έβγαλε και ο Γιάσμιν Κούρτιτς .Την Τρίτη (02.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα».