Κρούση  από Βουλγαρία και Πορτογαλία για Φελίπε Σοάρες δέχτηκε ο ΠΑΟΚ

Φελίπε Σοάρες

i

©intime

Κρούση από Βουλγαρία και Πορτογαλία για Φελίπε Σοάρες δέχτηκε ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 18:07 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 09.01.2024

Κρούση από Βουλγαρία και Πορτογαλία έχει λάβει ο ΠΑΟΚ, με τη Λουντογκόρετς και τη Φαμαλικάο να έχουν στείλει προτάσεις για τον δανεισμό του Φελίπε Σοάρες.

Κρούσεις από Βουλγαρία και Πορτογαλία για τον δανεισμό του Φελίπε Σοάρες έχει δεχτεί ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τόσο η Λουντογκόρετς όσο και η Φαμαλικάο έχουν κάνει πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον δανεισμό του Πορτογάλου μέσου. 

Πιο αναλυτικά η βουλγάρικη ομάδα έχει στείλει προσφορά δανεισμού με οψιόν αγοράς για τον 24χρονο, όπως το ίδιο έκανε και ο πορτογαλικός σύλλογος. Συγκεκριμένα η Φαμαλικάο σε περίπτωση που κρατήσει τον Σοάρες, θα αναγκαστεί να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό τριών εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας όρος σε αυτή την οψιόν, κατά την οποία εάν ο παίκτης παίξει αρκετά τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάρει ένα μικρό ποσό, ενώ αν δεν αγωνίζεται τότε αυτό το ποσό θα μεγαλώσει. 

Ο Πορτογάλος μέσος από τη μεριά του φαίνεται ότι προτιμά να αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδα του. Ο Σοάρες λοιπόν τη φετινή χρονιά δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί σχεδόν καθόλου, αφού τον Αύγουστο είναι τραυματίας. Το μόνο παιχνίδι που πρόλαβε να παίξει ήταν με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα, αλλά και τα δύο ματς με τη Χάιντουκ Σπλιτ για τα προκριματικά του Conference League