Τέλος για τον ΠΑΟΚ ο Φάμπιο Μάρτινς, ανακοινώθηκε από την Αλ Καλίτζ
i

Φάμπιο Μάρτινς/©Al Khaleej twitter

Τέλος για τον ΠΑΟΚ ο Φάμπιο Μάρτινς, ανακοινώθηκε από την Αλ Καλίτζ

Μάνος Τσαλγατίδης 16:48 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 23.12.2022

Οριστικά σε άλλες περιπτώσεις πρέπει να στραφεί ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, καθώς ο Φάμπιο Μάρτινς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Καλίτζ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Φάμπιο Μάρτινς, που θα συνεχίσει τελικά στην Σαουδική Αραβία, μιας και ανακοινώθηκε από την Αλ Καλίτζ.

O Πορτογάλος εξτρέμ, που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Αλ Ουάχντα, λύνοντας το συμβόλαιο του τον περασμένο Νοέμβριο.

O ΠΑΟΚ έκανε προσπάθεια να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι αποδείχθηκε τελικά αρκετή για να μην κλείσει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αξίωνε ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο, την ώρα που ο Δικέφαλος του προσέφερε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές λίγο πάνω από τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Πρέπει να τονιστεί πως ο ποδοσφαιριστής είχε όλα τα στοιχεία που άρεσαν στον Ράζβαν Λουτσέσκου και για αυτό ο ΠΑΟΚ είχε «λοκάρει» σε αυτόν. Το θέμα το χειριζόταν ο Ζοσέ Μπότο, που δεν κατάφερε να κλείσει τη συμφωνία.