Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί του Ολιβέιρα - Ετοιμοπόλεμος ο Ελ Καντουρί

Νέλσον Ολιβέιρα

i

©intime

Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί του Ολιβέιρα - Ετοιμοπόλεμος ο Ελ Καντουρί

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:08 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 22.05.2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προτελευταία του προπόνηση πριν τον τελικό με την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό» και πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα περιμένει τον Νέλσον Ολιβέιρα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό με την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό» (24/5, 20:30). Η σημερινή προπόνηση (22/5) ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να περιμένει τον Νέλσον Ολιβέιρα μέχρι την τελευταία στιγμή. Η συμμετοχή του Πορτογάλου στον τελικό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση, διότι σήμερα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Από την άλλη, Ελ Καντουρί και Νάσμπεργκ έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και είναι στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το επερχόμενο και τελευταίο ματς της σεζόν. Η προπόνηση της Δευτέρας (22.05) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, οικογενειακό διπλό και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις, ενώ αύριο η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Βόλο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Η προετοιμασία για τον τελικό φτάνει στο τέλος. Η ομάδα δουλεύει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη για την τελευταία μάχη της σεζόν. Η προπόνηση της Δευτέρας (22.05) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, οικογενειακό διπλό και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.O Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Η συμμετοχή του Πορτογάλου στον τελικό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. 

Την Τρίτη (23.05) η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Βόλο. Στις 13:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου πριν το μεγάλο παιχνίδι, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV. Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο αρχηγός, Αντρέ Βιεϊρίνια .