ΠΑΟΚ: Στόχος να προκριθεί από σήμερα
i

Αντρίγια Ζίβκοβιτς/©Intime

ΠΑΟΚ: Στόχος να προκριθεί από σήμερα

Ο ΠΑΟΚ… ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος για την φετινή σεζόν, από σήμερα (14/12) αντιμετωπίζοντας στις 15:00 την ομάδα της Καλαμάτας εκτός έδρας, για το πρώτο παιχνίδι των δύο στην φάση των «16» του θεσμού.

Άξιο αναφοράς είναι πως εκτός αποστολής όπως αναμενόταν έμειναν οι Γιάσμιν Κούρτιτς, Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης, Ομάρ Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά και ο Ίνγκι Ίνγκασον ο οποίος έχει έναν ερεθισμό στον τένοντα στην χθεσινή (13/12) προπόνηση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Το θέμα του Ισλανδού δεν μοιάζει να είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο στον Δικέφαλο αποφάσισαν να τον προστατέψουν για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του κεντρικού αμυντικού με καταγωγή από την Ισλανδία.

Χάλασε η συμφωνία ΠΑΟΚ-Σαμπάτε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 13.12.2022

Χάλασε η συμφωνία ΠΑΟΚ-Σαμπάτε

O ΠΑΟΚ είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με Ισπανό προπονητή τερματοφυλάκων, προκειμένου να καλύψει τη θέση του Ζοσέ Μορέιρα που αποχώρησε κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

O Ράζβαν Λουτσέσκου έχει καταλήξει στο αρχικά σχήμα και έτσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο του παιχνίδι μετά τη διακοπή με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Ράφα Σοάρες, Ιβάν Νέσμπεργκ, Γιάννη Κάργα και Ζόαν Σάστρε να έχουν το προβάδισμα για την αμυντική τετράδα.

Σβαμπ και Φιλίπε Σοάρες θα συνθέσουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, ενώ για τη θέση του... δεκαριού φαίνεται πως θα επιλεγεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στα αριστερά θα τοποθετηθεί Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο Κάλεντ Νάρεϊ στα δεξιά, με τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή.