Έκλεισε τηλεοπτικό «σπίτι» για ακόμη δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ - Ποια η συμφωνία

ΠΑΟΚ

i

©intime

Έκλεισε τηλεοπτικό «σπίτι» για ακόμη δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ - Ποια η συμφωνία

Μάνος Τσαλγατίδης 11:41 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 05.07.2023

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Nova για ακόμη δύο χρόνια.

Μπορεί μέχρι και σήμερα ο ΠΑΟΚ να ήταν «άστεγος», όμως πλέον η λύση βρέθηκε. Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συμφωνία του με το συνδρομητικό κανάλι της Nova για ακόμη δύο χρόνια κι έτσι θα παίζει... μπάλα αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που ανέλαβε τις συγκεκριμένες επαφές όπως και τις προηγούμενες φορές και το θέμα πλέον φαίνεται να κλείνει θετικά. 

Η συμφωνία που αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα θα αφορά διετές συμβόλαιο, με οικονομικούς όρους καλύτερους από αυτούς της προηγούμενης συνεργασίας. Πλέον, μένει να φανεί τι θα γίνει με την κάλυψη των φιλικών αγώνων του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Να θυμίσουμε, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως το σημερινό πρώτο φιλικό της ομάδας επί Ολλανδικού εδάφους θα μεταδοθεί από το PAOK TV: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα των φιλικών προετοιμασίας στην Ολλανδία και θα τα μεταδώσει ζωντανά κι εντελώς δωρεάν στο κανάλι της στο Youtube σε Ελλάδα και Κύπρο. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη (05.07) με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου στις 19:30 (ώρα Ελλάδας), στο πρώτο φιλικό τεστ για τη σεζόν 2023-24. Οι φίλοι του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Κύπρο με ένα κλικ μπορούν να απολαύσουν την αναμέτρηση εντελώς δωρεάν σε κάθε συσκευή τους από το PAOK TV μέσω Youtube. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου».

Το απίστευτο σόου του Τζίμα με την εθνική και το επόμενο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ (vids)
EURO

10:54 - 05.07.2023

Το απίστευτο σόου του Τζίμα με την εθνική και το επόμενο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ (vids)

Ο Στέφανος Τζίμας μπορεί να μην πήρε φανέλα βασικού με την εθνική U19 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Νορβηγίας, αλλά όταν μπήκε, άλλαξε όλο το παιχνίδι κι απέδειξε ότι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του.

Σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, εάν όλα πάνε καλά ο ΠΑΟΚ θα κλείσει συμφωνία, η οποία θα φτάνει τα οκτώ εκατομμύρια τον χρόνο χωρίς τα μπόνους.