Το πρώτο τεστ του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Λευτέρης Λύρατζης-Ράφα Σοάρες

i

©intime

Το πρώτο τεστ του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Μάνος Τσαλγατίδης 10:01 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 05.07.2023

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 19:30 τη Στεάουα Βουκουρέστιου στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση στην Ολλανδία .

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Τετάρτη 5/7 αντιμετωπίζει την ρουμάνικι Στεάουα Βουκουρεστίου σε φιλική αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 Ελλάδας (μετάδοση από το YouTube της ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Αυτό θα είναι το πρώτο τεστ του Δικεφάλου στην Ολλανδία, καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ξεκίνησε στις 3 του Ιούλη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επιθυμεί να δει την ετοιμότητα της ομάδας του, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η τελευταία για την Στεάουα, που βρίσκεται σε σαφώς πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης 4/7 έδειξε τα πλάνα του, καθώς υπήρξαν δύο ενδεκάδες, που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι με τους Ρουμάνους.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δούλεψε πάνω στην επίθεση με την ενδεκάδα που αποτελούταν από τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Μιχαηλίδη, Παναγιώτου, Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Νάρεϊ, Τάισον, Μουργκ και Μπράντον.

H δεύτερη ενδεκάδα, που δούλεψε με τον άμεσο συνεργάτη του Λουτσέσκου, Νικολάε Κονσταντίν στην άμυνα, αποτελούνταν από τους: Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Τσαούση, Ντούγκλας, Γιαξή, Ρικάρντο, Κωνσταντέλια, Αν. Ζίβκοβιτς, Γκορντεζιάνι, Βρακά και Κανίς.

Eκτός φιλικού θα μείνουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Φιλίπε Σοάρες. Άξιο αναφοράς είναι πως στο γήπεδο θα βρεθούν τόσο ο Τροστ Έκονγκ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, όσο και ο Αντρέ Βιεϊρίνια.