Οριστικό: Αυτά είναι τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ

i

© Intime

Οριστικό: Αυτά είναι τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Μάνος Τσαλγατίδης 12:16 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 20.06.2023

Τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις για τον ΠΑΟΚ στο Τέχελεν, όπως είχε ζητήσει άλλωστε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε κάθε επισημότητα τα φιλικά παιχνίδια του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Τέχελεν.

Οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις όπως επιθυμούσε άλλωστε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 3 Ιουλίου με προορισμό το Τέχελεν της Ολλανδίας και θα παραμείνει εκεί έως και τις 17 Ιουλίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της:

«Τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει ο ΠΑΟΚ το διάστημα που θα παραμείνει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας για τη σεζόν 2023-24.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει στις 5 Ιουλίου τη Στεάουα Βουκουρεστίου στις 19:30 (ώρα Ελλάδας), στις 8 του μήνα θα παίξει με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ στις 12.07 θα μετρήσει τις δυνάμεις της κόντρα στη Γκενκ στις 19:00 (ώρα Ελλάδας). Η αυλαία θα πέσει στις 16.07 κόντρα στη Βέστερλο στο Βέλγιο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17:00 (ώρα Ελλάδας)».

Όσον αφορά την τηλεοπτική μετάδοση των φιλικών του ΠΑΟΚ για τη ώρα το τοπίο είναι θολό, καθώς για τη ώρα δεν έχει κλείσει κάπου ακόμα ο Δικέφαλος. Ωστόσο, στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» έχει γίνει η σχετική προετοιμασία ακόμα και για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να μην έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο εκείνη την περίοδο.