Τελειώνει οριστικά από τον ΠΑΟΚ ο Μπότο

Ζοσέ Μπότο

i

©Intime

Τελειώνει οριστικά από τον ΠΑΟΚ ο Μπότο

Μάνος Τσαλγατίδης 11:37 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 19.07.2023

Δεν αργεί η στιγμή που θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος.

Τα ιταλικά ΜΜΕ χθες (18/7) ανέφεραν πως ο Ζοσέ Μπότο αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει την τύχη του σε άλλα πρωταθλήματα και ομάδες. Για την ώρα αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, αλλά δεν θα αργήσει η στιγμή που θα συμβεί κιόλας!

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως το... γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ραγίσει και δεν είναι απίθανο στο τέλος όντως να υπάρξει διαζύγιο. Στον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή χρεώνονται μεταγραφικές αποτυχίες, όπως για παράδειγμα αυτή του Νικολάς Κουαλιάτα. Μια μεταγραφή για την οποία ο ΠΑΟΚ δαπάνησε πολλά χρήματα, αλλά όπως αποδείχθηκε τελικά ο παίκτης δεν ήταν αυτού του επιπέδου.

Γενικότερα υπάρχει μια δυσφορία προς το πρόσωπο του για χειρισμούς μεταγραφικών υποθέσεων, αλλά και για το γεγονός πως δεν κατάφερε ποτέ να βρει λύση σε υποθέσεις ποδοσφαιριστών, τους οποίους ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται στο ρόστερ του.

Άλλωστε και στην προετοιμασία της ομάδας στο Τέχελεν της Ολλανδίας ο ρόλος του ήταν περισσότερο... διακοσμητικός με τον Πορτογάλο μάλιστα να... εξαφανίζεται για τρεις ημέρες από αυτή. Ο ίδιος βέβαια έλεγε πως βρισκόταν στο Ντίσελντορφ για επαγγελματικά μίτινγκ.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως ο Μπότο δεν έχει ρόλο στις μεταγραφικές εξελίξεις του ΠΑΟΚ και αυτό αποδεικνύει και τη δυσφορία που υπάρχει προς το πρόσωπο του. Οπότε πλέον δεν θα προκαλέσει σε κανέναν εντύπωση το να αποτελέσει στο άμεσο χρονικό διάστημα. 

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές οδεύουν προς ένα φιλικό διαζύγιο και δεν αποκλείεται και μέχρι αύριο 20/7 να έχει ολοκληρωθεί η συνεργασίας τους.