Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη και η κατάσταση του Μουργκ

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη και η κατάσταση του Μουργκ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:04 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 29.05.2024

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε στις επιστροφές που είχε μετά τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του. Ο Τόμας Μουργκ παραμένει αμφίβολος για το ματς με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν τελικό.

Στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον συμπολίτη Άρη θα παίξει για την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος της ιστορίας του και δεύτερου από το 2019.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία με τη Λαμία έδειχνε να έχει τεθεί νοκ άουτ, αλλά βρήκε το σθένος κι αντεπιτέθηκε. Στην Τούμπα ηττήθηκαν κατά σειρά ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και πλέον ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που κρατάει την τύχη στα χέρια του. Με νίκη παίρνει τον τίτλο. Τόσο απλά.

Ο Λουτσέσκου στον «τελικό» με τον Άρη δεν θα έχει τον τιμωρημένο Κουλιεράκη με τον Μιχαηλίδη να είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει θέση δίπλα στον Κεντζιόρα. Σε ό,τι αφορά τον Μουργκ, στην παρούσα φάση θεωρείται αμφίβολος. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το ντέρμπι με το «τριφύλλι» στα πρώτα λεπτά του αγώνα με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και η κατάστασή του, όπως τονίζουν στον «Δικέφαλο» θ’ αξιολογείται καθημερινά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε. Κόντρα σε όλους και σε όλα, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ουκ ολίγες φορές, με ένα απίθανο ντεμαράζ στο φινάλε, κέρδισε τρία σερί ντέρμπι και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του. Μια ακόμα πρόκληση. Ένα παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη, που κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του το απόγευμα της Πέμπτης (16.05) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Έκρηξη συναισθημάτων στον ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά Βιεϊρίνια με τον Τάισον που γλίτωσε το ατύχημα, η αφιέρωση του Ζίβκοβιτς και ο Ιβάν Σαββίδης (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:37 - 16.05.2024

Έκρηξη συναισθημάτων στον ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά Βιεϊρίνια με τον Τάισον που γλίτωσε το ατύχημα, η αφιέρωση του Ζίβκοβιτς και ο Ιβάν Σαββίδης (vid)

Τα συναισθήματα ξεχείλιζαν στον ΠΑΟΚ μετά τον θρίαμβο με 4-1 επί του Παναθηναϊκού. Οι πανηγυρισμοί και το ξέσπασμα στον πάγκο και η παραλίγο σύγκρουση του Τάισον με την κάμερα!

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, ενώ έπαιξαν και δίτερμα.

Ο Τόμας Μουργκ αποχώρησε από το τελευταίο παιχνίδι με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Ο Αυστριακός υποβλήθηκε σε θεραπεία κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Την Παρασκευή (17.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».