ΠΑΟΚ: Το πλάνο της Λοκομοτίβ και ο Κάργας

ΠΑΟΚ: Το πλάνο της Λοκομοτίβ και ο Κάργας

Μάνος Τσαλγατίδης 17:53 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 19.12.2022

Oι Ρώσοι υποστηρίζουν πως Κάργας και Λοκομοτίβ βρίσκονται σε συζητήσεις, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ρωσικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Λοκομοτίβ Μόσχας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Ρώσοι σημείωναν πως υπάρχουν επαφές των δύο ομάδων. 

Η αλήθεια είναι ότι όντως ο σύλλογος της Μόσχας έχει στη λίστα του τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου, όπως και άλλους ποδοσφαιριστές, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν συζητήσεις, αφού δεν έχει σταλεί τίποτα ούτε στον παίκτη, αλλά ούτε και στους «ασπρόμαυρους». 

ΠΑΟΚ: O Ζίβκοβιτς έχει... θαυμαστές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:23 - 17.12.2022

ΠΑΟΚ: O Ζίβκοβιτς έχει... θαυμαστές

Μπορεί η Σερβία να μην εκπλήρωσε τις προσδοκίες και να έμεινε νωρίς εκτός συνέχειας του Μουντιάλ 2022, αλλά ο Ζίβκοβιτς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και συγκέντρωσε... θαυμαστές.

Η Λοκομοτίβ, όπως και οι περισσότερες ρωσικές ομάδες προσπαθούν να προσεγγίσουν ποδοσφαιριστές από χαμηλά πρωταθλήματα, έτσι ώστε να τους δελεάσουν με μεγάλα συμβόλαια, καθώς λόγω της κατάστασης με τον πόλεμο αρκετοί είναι που δεν θέλουν να ακούν για το ρωσικό πρωτάθλημα. 

Η ομάδα της Μόσχας, λοιπόν, έχει στη λίστα της και άλλους παίκτες από Ελλάδα, αλλά και από Σερβία και Κροατία. Πάντως, ο Κάργας σιγά-σιγά αρχίζει να βρίσκει τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ. 

Μπορεί και αυτός να άργησε να προσαρμοστεί, αλλά η αλήθεια είναι πως o εκτός έδρας αγώνας με τη Λέφσκι του κόστισε αγωνιστικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά, αφού τα λάθη του τον πήραν από κάτω για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Βέβαια, αν τελικά η Λοκομοτιβ τον προσεγγίσει και καταθέσει ένα μεγάλο συμβόλαιο στον ίδιο, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα ο παίκτης θα μετακόμιζε στη Ρωσία.