Μπήκε στις προπονήσεις ο Ίνγκασον
i

Ίνγκι Ίνγκασον / © Intime

Μπήκε στις προπονήσεις ο Ίνγκασον

Μάνος Τσαλγατίδης 14:17 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 18.12.2022

Ο Ίνγκι Ίνγκασον επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Πρωινή προπόνηση είχε σήμερα (18/12) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League την ερχόμενη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Ίνγκι Ίνγκασον να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να δηλώνει «παρών» ενόψει της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης του Δικεφάλου.

«Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δουλέψαν εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική ανάπτυξη, το άλλο δούλευε στο pressing και το αμυντικό transition.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της.

Παρόλα αυτά, το ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων» παραμένει γεμάτο, καθώς στα «πιτς» βρίσκονται οι Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης και Γιάσμιν Κούρτιτς.

Οι δύο πρώτοι προπονούνται ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Σλοβένος χαφ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Oι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Τη Δευτέρα (19.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».