Δυνατά ο ΠΑΟΚ για Μεϊτέ και Τσάλοφ - Τα χρήματα που προσφέρει στον Γάλλο και η άμεση απάντηση που ζητά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μεϊτέ - Τσάλοφ

i

© PrtScr

Δυνατά ο ΠΑΟΚ για Μεϊτέ και Τσάλοφ - Τα χρήματα που προσφέρει στον Γάλλο και η άμεση απάντηση που ζητά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μάνος Τσαλγατίδης 21:45 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 27.06.2023

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει μπρος στις μεταγραφές των Μεϊτέ και Τσάλοφ και περιμένει άμεσα τις εξελίξεις.

Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κλείσει άμεσα τις μεταγραφές των Μεϊτέ και Τσάλοφ. Σε ότι αφορά τον πρώτο, ο 29χρονος (17/3/94) κεντρικός μέσος, ο οποίος ανήκει στη Μπενφίκα έως το 2026 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κρεμονέζε, αποτελεί τον βασικό στόχο των «ασπρόμαυρων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το «πάγωμα» της υπόθεσης Οζντόεφ και τη διάσταση απόψεων με τη Ρόμα για τον Βιγιάρ, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κινηθεί πιο ενεργά για τον παίκτη ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη επιλογή σε αυτήν τη θέση. Ο Δικέφαλος λοιπόν προσέγγισε τον 29χρονο μέσο και τον ενημέρωσε πως είναι διατεθειμένος να του προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ. 

Σε περίπτωση που ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεχτεί αυτήν την προσφορά, η επόμενη κίνηση των «ασπρόμαυρων» θα είναι η κρούση στην Μπενφίκα, με σκοπό να πραγματοποιηθεί το deal του δανεισμού.

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Κρεμονέζε, ο 29χρονος χαφ μέτρησε 35 συμμετοχές και είχε δύο ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Μπενφίκα, Μίλαν, Μπορντό, Λιλ, Τορίνο και Μονακό.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Φέντορ Τσάλοφ, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε το σενάριο που κυκλοφόρησε και περιμένει άμεση απάντηση από τους Ρώσους. Ο 25χρονος φορ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΤΣΣΚΑ, ενώ για έναν χρόνο έχει αγωνιστεί ως δανεικός στη Βασιλεία. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 24 γκολ κι έξι ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ επίσης έχει προσθέσει στο βιογραφικό του και τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Ρωσίας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη Ρωσία, για την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ έχει προσφέρει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το ποσό των 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του 60% των δικαιωμάτων, ενώ το συμβόλαιο του Τσάλοφ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024.