Η ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε τέσσερις οπαδούς της Χαρτς στη Θεσσαλονίκη

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Η ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε τέσσερις οπαδούς της Χαρτς στη Θεσσαλονίκη

Οι αρχές προσήγαγαν τέσσερις οπαδούς της Χαρτς στη Θεσσαλονίκη, λόγω ενός διαπληκτισμού στα Λαδάδικα, ενώ ο ένας από αυτούς συνελήφθη για ναρκωτικά.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χαρτς, μερικοί οπαδοί των φιλοξενούμενων μπήκαν σε... μπελάδες. Να θυμίσουμε αρχικά πως Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχτεί τη Χαρτς στην Τούμπα η οποία αναμένεται κατάμεστη (31/8, 20:30), στο πλαίσιο της ρεβάνς των play offs του Conference League. Μετά το διπλό στην Σκωτία στο πρώτο ματς (1-2), η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να κάνει το 2/2, με σκοπό να... πετάξει για τους ομίλους.

Το βράδυ της Τετάρτης (30/8) ωστόσο, ένα 24ωρο πριν τη ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα αίματα... άναψαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το NEWS 24/7, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές Σκωτσέζων οπαδών της Χαρτς, οι οποίοι βρισκόντουσαν στα Λαδάδικα για διασκέδαση, όταν δύο εξ αυτών φέρονται να διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. 

Στη συνέχεια, στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία που προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές, καθώς ένας οπαδός δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης. Μάλιστα, ο ένας από τους τέσσερις συνελήφθη διότι είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης. 

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε βάρος του συλληφθέντα (24 ετών) σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.