Που θα δείτε τις ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Που θα δείτε τις ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 09:02 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 31.08.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε(31/8) την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, στη ρεβάνς του εντός έδρας 3-1 για τα Play-Offs του Europa League, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας την Χαρτς, με στόχο την υπεράσπιση της νίκης του με 2-1 στη Σκωτία - Που θα δείτε τα παιχνίδια.

Μέρα με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον είναι η σημερινή, αφού Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν τις κρίσιμες ρεβάνς για τα Play-Offs των Europa League και Conference League αντίστοιχα.

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση εκείνη του ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Χαρτς στο γήπεδο της Τούμπας, με στόχο της υπεράσπιση της σημαντικής εκτός έδρας νίκης του με 2-1, χάρη στα γκολ των Σβαμπ και Ζίβκοβιτς, αλλά και τη πρόκριση στους ομίλους του UEFA Conference League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Στις 21:00, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, με παρόμοιο στόχο, να διατηρήσει το προβάδισμα που απέκτησε πριν μία εβδομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όταν και επικράτησε με το τελικό 3-1, χάρη στα δύο γκολ του Ελ Καμπί και ένα του Κώστα Φορτούνη.

Την σημασία μάλιστα της επίτευξης της πρόκρισης εξήγησε στη χτεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ: 

«Η ομάδα βρίσκεται μόλις ενενήντα λεπτά μακριά από το να εκπληρώσει έναν από τους σημαντικούς στόχους της σεζόν που είναι να βρεθεί στη φάση των ομίλων του Europa League και έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προετοιμάσουμε τον αγώνα μας»

Εκεί, περιμένουν ήδη οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μετά τους αποκλεισμούς τους από τα Play-Offs του Champions League από Αντβέρπ και Μπράγκα αντίστοιχα. Θυμίζουμε η κλήρωση των ομίλων του UEFA Europa League θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1/9 στις 14:00 στο Μονακό.