«Έχει προκύψει μεγάλο θέμα στη Χαρτς με τις διαστάσεις της Τούμπας»

Προπόνηση Χαρτς

i

© Intime

«Έχει προκύψει μεγάλο θέμα στη Χαρτς με τις διαστάσεις της Τούμπας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:11 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 31.08.2023

Με αφορμή τη ρεβάνς της Χαρτς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο δημοσιογράφος Αλασντάρ Λαμόντ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο της Σκωτίας τις τελευταίες ώρες.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Χαρτς στην Τούμπα η οποία αναμένεται κατάμεστη (31/8, 20:30), στο πλαίσιο της ρεβάνς των play offs του Conference League. Μετά το διπλό στην Σκωτία στο πρώτο ματς (1-2), η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να κάνει το 2/2, με σκοπό να... πετάξει για τους ομίλους.

Η ομάδα της Σκωτίας βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (29/8) στη Θεσσαλονίκη και χθες ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Τούμπα, με μία τελευταία προπόνηση.

Με αφορμή την επερχόμενη ρεβάνς, ο δημοσιογράφος του BBC Αλασντάρ Λαμόντ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «City 106.1» και σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στη Χαρτς τις τελευταίες ώρες.

«Θεωρώ πως το πρώτο παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Η Χαρτς είχε γκολ που δε μέτρησε πριν το γκολ του ΠΑΟΚ, ως οφσάιντ, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι ξέρουν ότι η Χαρτς θα πρέπει να πάρει δύο γκολ διαφορά, εκτός αν υπάρξει παράταση και πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, ενώ η Χαρτς δεν έχει καλή παράδοση εκτός έδρας. Η αλήθεια είναι πως φέτος, με εξαίρεση το ματς με τη Ρόζενμποργκ στον προηγούμενο γύρο, γενικότερα η εικόνα της δεν είναι πολύ καλή.

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση για την ενδεκάδα της. Ο Μακάι που είναι τραυματίας, θα είναι δεδομένα εκτός. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Λόουρι, ο νεαρός. Πάνω κάτω θεωρώ ότι η ενδεκάδα του πρώτου αγώνα θα είναι αυτή που θα αποτελέσει τη βάση και για το σημερινό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά.

Για το θέμα που προέκυψε με τις διαστάσεις: «Δεν είχα αντιληφθεί πόσο μεγάλο θέμα έχει γίνει, μέχρι και χθες. Ο προπονητής της Χαρτς ρωτήθηκε και μίλησε για τις διαστάσεις. Η αλήθεια είναι πως οι διαστάσεις είναι αντίστοιχες με το γήπεδο που χρησιμοποιεί η Εθνική ομάδα στην Σκωτία. 

Δεν είναι τόσο ασυνήθιστο για τη Χαρτς να παίζει σε τέτοιο γήπεδο. Περισσότερο πιθανό είναι να επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Πρέπει να είναι έτοιμοι και να δώσουν περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο», κατέληξε.