Χωρίς Αουγκούστο και Τάισον στην «OPAP ARENA» ο ΠΑΟΚ - Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Ντόουγκλας Αουγκούστο

i

©intime

Χωρίς Αουγκούστο και Τάισον στην «OPAP ARENA» ο ΠΑΟΚ - Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:53 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:56 - 25.04.2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την ΑΕΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, από την οποία λείπουν οι Αουγκούστο και Τάισον.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «OPAP ARENA» (26/4, 21:00), για την έκτη αγωνιστική των play offs της Super League. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης (25/4), ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, από την οποία λείπουν οι Αουγκούστο και Τάισον, καθώς έμειναν εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και ειδικό κομμάτι για τις στατικές φάσεις. ενώ εκτός αποστολής για ακόμη μία φορά έμειναν ο Γιάσμιν Κούρτιτς και ο Αντρέ Ρικάρντο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Ολοκληρώθηκε η διήμερη προετοιμασία της ομάδας μας για το ντέρμπι της 6η αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι, το πρωί της Τρίτης (25.04) στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και ειδικό κομμάτι για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον , που έμειναν εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρέ Ρικάρντο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Σάστρε , Βιεϊρίνια , Κεντζιόρα , Κάργας , Ίνγκασον , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα , Μπράντον , Τζίμας».