«Μετρημένα κουκιά» τα εξτρέμ για τον ΠΑΟΚ

«Μετρημένα κουκιά» τα εξτρέμ για τον ΠΑΟΚ

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι για τον Τάισον, ο ΠΑΟΚ θα έχει ελάχιστες λύσεις για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

To γεγονός πως ο Τάισον Φρέντα και ο Ντούγκλας Αουγκούστο είναι αμφίβολοι για το αυριανό (26/4) ντέρμπι με την ΑΕΚ προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ, διότι αμφότεροι είναι σημαντικοί για την τελευταία ευθεία της σεζόν.  

Η απουσία του Κάλεντ Νάρεϊ δημιούργησε νέα δεδομένα στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Ο Γερμανός έχει τεθεί νοκ άουτ για δύο εβδομάδες το λιγότερο μετά το θέμα που είχε με τις μικροθρομβώσεις στους πνεύμονες του, με την απουσία του να είναι ιδιαιτέρως αισθητή, αφού έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα ματς της σεζόν.

Ο δεξιός εξτρέμ του Δικεφάλου δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, ενώ αμφίβολος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι και ο Τάισον που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο Βραζιλιάνος πήρε φανέλα βασικού στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ήταν ένας εκ των διακριθέντων από «ασπρόμαυρης» πλευράς. Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν περιοριστεί αρκετά πλέον, καθώς πέρα από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, στα άκρα μπορούν να αγωνιστούν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ

Ο Αυστριακός έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές τη φετινή σεζόν, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Όσον αφορά, τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, αμφότεροι έχουν αγωνιστεί φέτος ενισχύοντας το αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά ο χρόνος που μπορούν να πάρουν είναι περιορισμένος.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι η κατάληξη στην υπόθεση του Τάισον κι αν θα μπορέσει να ενισχύσει την «ασπρόμαυρη» αποστολή για το αυριανό ντέρμπι, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.