Χωρίς Οζντόεφ κόντρα στη Χαρτς ο ΠΑΟΚ!

Μαγκομέντ Οζντόεφ

i

© Intime

Χωρίς Οζντόεφ κόντρα στη Χαρτς ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 20:52 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 23.08.2023

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τελικά στη διάθεση του τον Μαγκομέντ Οζντόεφ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χαρτς στο πλαίσιο των playoffs του Europa Conference League.

Δεν ταξιδεύει στη Σκωτία ο Μαγκομέντ Οζντόεφ! Το θέμα με την παρουσία του Ρώσου μέσου στο Εδιμβούργο για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς για τα playoffs του Europa Conference League έγινε σήριαλ, όμως δεν είχε «happy end» ούτε για τους Θεσσαλονικείς, ούτε για τον ίδιο τον παίκτη. 

Αυτό γιατί πλέον είναι οριστικό ότι δεν θα δώσει το παρών στο ματς με τους Σκωτσέζους ο Οζντόεφ. Οι υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο αίτημα του Δικεφάλου του βορρά για χορήγηση βίζας του παίκτη, οπότε πλέον είναι δεδομένο πως ο Ρώσος άσος δεν θα βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ομάδα από το Εδιμβούργο.

Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για τον Οζντόεφ και να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:14 - 23.08.2023

Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για τον Οζντόεφ και να ζητήσει την τιμωρία της Χαρτς»

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Βιάτσεσλαβ Κολόσκοβ, αντέδρασε στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη βίζα του Οζντόεφ και την είσοδό του στο Ηνωμένο Βασίλειο, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να απευθυνθεί στην UEFA για το ζήτημα αυτό.

Εξάλλου, ακόμα και να δοθεί τελικά το «πράσινο φως» την Πέμπτη (24/8) ο Οζντόεφ δεν προλαβαίνει να ταξιδέψει στη Σκωτία. Όλα αυτά γιατί παρά τις προσπάθειες και τις παρεμβάσεις της UEFA, αλλά και του Υπουργείου Εξωτερικών οι υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου δεν απάντησαν ποτέ.