Επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης

Κουλιεράκης - Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:22 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 11.12.2023

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Ελσίνκι συνεχίζεται κανονικά, με τους Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς.

Σε ρυθμούς Ευρώπης κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Μετά τον θρίαμβο στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ (1-2), το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου παρέμεινε στην κορυφή κι εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League

Ενόψει και της επερχόμενης αναμέτρησης κόντρα στην Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, στην οποία ετοιμάζεται μία... ασπρόμαυρη γιορτή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει κανονικά και δίχως πλέον προβλήματα την προετοιμασίας της. 

Όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση (11/12), οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μπαίνει σε ρυθμούς αγωνιστικούς εβδομάδας και συνεχίζει την δουλειά του για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας. Η εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικά παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ, στην επιθετική τακτική και τα τελειώματα. 

Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων. Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκαν κανονικά, έτσι το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι πλέον λευκό κι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τα επικείμενα παιχνίδια. Την Τρίτη (12.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».