«Ναυάγησε η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

©intime

«Ναυάγησε η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις»

Κωνσταντίνος Ζήκος 22:51 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 11.10.2023

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Μπέτις, αφού όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν «ναυαγήσει».

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Μπέτις, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως τονίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ναυαγήσει.

Ο 35χρονος δεν έχει βρει ομάδα μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι και η Μπέτις τον προόριζε για αντικαταστάτη του Μπάρτρα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα λόγω τραυματισμού.

Στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Ντόρτμουντ, με την οποία έπαιξε περισσότερο (198 αγώνες). Ακόμη έχει παίξει στην Άρσεναλ, τη Βέρντερ Βρέμης, την Τζένοα και τη Μίλαν, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει στη Νίκη Βόλου, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Παράλληλα έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Γερμανίας, δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας, ένα FA Cup, δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα πρωτάθλημα Ιταλίας.

Στον Ολυμπιακό, κατέγραψε 94 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ και 2 ασίστ. Με την φανέλα της Εθνικής ομάδας επίσης κατέγραψε 90 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία τέρματα.

Τις περισσότερες συμμετοχές στην πολυετή καριέρα του, κατέγραψε στη Γερμανία και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού αγωνίστηκε 198 φορές με την φανέλα της, έχοντας 10 γκολ και 2 ασίστ συνολικά.