Αποφασίζει μέχρι αύριο η Μπέτις για τον Παπασταθόπουλο

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

© Intime

Αποφασίζει μέχρι αύριο η Μπέτις για τον Παπασταθόπουλο

Δημήτρης Χούπης 12:14 - 11.10.2023

Μέχρι αύριο θα έχει αποφασίσει η Μπέτις για το αν θα πάρει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Μέχρι αύριο η Μπέτις θα έχει αποφασίσει αν θα αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Συγκεκριμένα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστήριξε πως η ομάδα της Ανδαλουσίας το επόμενο 24ωρο θα έχει πάρει την οριστική απόφαση για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Έλληνα στόπερ. 

Σε περίπτωση που τον κάνει δικό της θα τον αγοράσει ως ελεύθερο, αφού από το καλοκαίρι ο Σωκράτης έχει μείνει χωρίς ομάδας αφού λύθηκε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Έλληνας αμυντικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Μαρκ Μπάρτρα, που έχει τραυματιστεί. 

Υπενθυμίζεται ότι ισπανικό δημοσίευμα είχε κάνει λόγο πως ο Παπασταθόπουλος είναι κοντά με την Μπέτις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης της ομάδας της Ανδαλουσίας. 

Ο 35χρονος στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Ντόρτμουντ, με την οποία έπαιξε περισσότερο (198 αγώνες). Ακόμη έχει παίξει στην Άρσεναλ, τη Βέρντερ Βρέμης, την Τζένοα και τη Μίλαν, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει στη Νίκη Βόλου, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. 

Παράλληλα έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Γερμανίας, δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας, ένα FA Cup, δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα πρωτάθλημα Ιταλίας.