Ατύχημα είχε ο διαιτητής που εμπλέκεται σε σκάνδαλο χρηματισμού από τη Μπαρτσελόνα πριν εξεταστεί γι' Αλτσχάιμερ (vid)

Ατύχημα είχε ο διαιτητής που εμπλέκεται σε σκάνδαλο χρηματισμού από τη Μπαρτσελόνα πριν εξεταστεί γι' Αλτσχάιμερ (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 09:49 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 11.10.2023

Ο Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, ο ρέφερι που κατηγορείται ότι έπαιρνε χρήματα από τη Μπαρτσελόνα, είχε ατύχημα, ενώ πήγαινε σε ιατρικό κέντρο για να εξεταστεί.

Η υπόθεση του Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα έχει συγκλονίσει το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής κατηγορείται ότι εισέπρατε για χρόνια χρήματα από τη Μπαρτσελόνα και η εισαγγελία ήδη έχει απαγγείλει κατηγορίες και πραγματοποιεί έρευνα.

Ο Νεγκρέιρα, ωστόσο, έχει θέματα υγείας. Ο Ισπανός διαιτητής μετέβη με μέλος της οικογένειάς του και τον δικηγόρο του σε Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής Εξέτασης. Εκεί έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσειςς κι ένας ειδικός να πιστοποιήσει εάν έχει Αλτσχάιμερ, όπως υποστηρίζει η υπεράσπισή του.

Πριν μπει στο κτίριο, όμως, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στον δρόμο με τους ανθρώπους που τον συνόδευαν να σπεύδουν άμεσα να τον σηκώσουν.

Δείτε το ατύχημα του Νεγκρέιρα:

Η Μπαρτσελόνα θυμίζουμε ότι βρίσκεται εδώ και καιρό αντιμέτωπη με το σκάνδαλο για χρηματισμό του πρώην αρχιδιαιτητή, ο οποίος φαίνεται να εξαγόραζε διαιτητές που σφύριζαν τους Καταλανούς.

Έχει ασκηθεί δίωξη στους δύο πρώην προέδρους της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα». Ο Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, πρώην αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας, είχε σχέσεις με τους «μπλαουγκράνα», από τους οποίους φέρεται να έλαβε μεγάλα χρηματικά ποσά (συνολικά 7,5 εκατομμύρια ευρώ).

Ο Κανσέλο έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που τα έχωσε σε οπαδούς: «Γι' αυτό δεν ήθελα να ποζάρω μαζί τους - Κάθε μέρα τα ίδια»
LA LIGA

23:45 - 10.10.2023

Ο Κανσέλο έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που τα έχωσε σε οπαδούς: «Γι' αυτό δεν ήθελα να ποζάρω μαζί τους - Κάθε μέρα τα ίδια»

Ο Ζοάο Κανσέλο έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που συνέβη με οπαδούς της Μπαρτσελόνα έξω από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

O Νεγκρέιρα ήταν αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής διαιτητών από το 1994 έως το 2018. Τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν πριν λίγο καιρό ότι ο αρμόδιος δικαστής κατηγορεί και επίσημα την Μπαρτσελόνα για δωροδοκία. 

Ο Ισπανός πρώην διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας Ισπανίας φέρεται πως είχε λάβει από το 2001 έως και καλοκαίρι του 2018 ένα ποσό της τάξεως των 7.000.000 ευρώ με τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο, να ισχυρίζονται ότι τα χρήματα αυτά του είχαν δοθεί, προκειμένου να τους συμβουλεύει στα θέματα διαιτησίας.