Ο Παπασταθόπουλος έφτασε στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπέτις (vid)

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

© PrtScr

Ο Παπασταθόπουλος έφτασε στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπέτις (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:28 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 26.10.2023

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έφτασε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Σεβίλλη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται να γίνει παίκτης της Μπέτις και με τη... βούλα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πολύπειρος αμυντικός έφτασε στην Ισπανία με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσει και στη συνέχεια να γίνει παίκτης της Μπέτις με κάθε επισημότητα. Όπως γνωστοποίησε χθες (25/10) ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά στη συμφωνία κι όπως αποδείχθηκε βρέθηκε η «χρυσή» τομή. 

Ο Παπασταθόπουλος αποτέλεσε διακαή πόθο της Μπέτις έπειτα κι από τον τραυματισμό του Μπάρτρα, με τους Ισπανούς να περιμένουν την άμεση ένταξή του έμπειρου Έλληνα στόπερ στις προπονήσεις. Πριν μερικά λεπτά, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατέφτασε στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης, όπως έδειξαν τα τηλεοπτικά πλάνα που κατέγραψαν την άφιξή του.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Ντόρτμουντ, με την οποία έπαιξε περισσότερο (198 αγώνες). Ακόμη έχει παίξει στην Άρσεναλ, τη Βέρντερ Βρέμης, τη Τζένοα και τη Μίλαν, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει στη Νίκη Βόλου, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Παράλληλα έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Γερμανίας, δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας, ένα FA Cup, δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα πρωτάθλημα Ιταλίας.

Στον Ολυμπιακό, κατέγραψε 94 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας επίσης κατέγραψε 90 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία τέρματα. Τις περισσότερες συμμετοχές στην πολυετή καριέρα του, κατέγραψε στη Γερμανία και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού αγωνίστηκε 198 φορές με την φανέλα της, έχοντας 10 γκολ και δύο ασίστ συνολικά.