Παπαζήσης: «Ήμουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Δόξας Δράμας και θα γινόμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά... ερωτεύτηκα»

Ιωάννης Παπαζήσης

i

© PrtScr

Παπαζήσης: «Ήμουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Δόξας Δράμας και θα γινόμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά... ερωτεύτηκα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:57 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.09.2023

Ο γνωστός ηθοποιός, Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα σχολίασε τα δεδομένα που του «έκοψαν» την επαγγελματική καριέρα.

Όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, τα περισσότερα παιδιά στη νεότερη ηλικία θεωρούν πως έχουν το ταλέντο για να κάνουν μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο, ωστόσο κάποια δεδομένα ή ένας σοβαρός τραυματισμός τους στερεί αυτό το δικαίωμα. Σε αυτήν τη λίστα βρίσκεται λοιπόν και ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, το οποίο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε τότε η Δόξα Δράμας, ωστόσο ο έρωτάς του με μία κοπέλα και το κάπνισμα του έβαλαν «στοπ».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Άφησα το ποδόσφαιρο. Θα γινόμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όχι της πλάκας. Ήμουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε τότε η Δόξα Δράμας. Γνώρισα μία κοπέλα και τα παράτησα. Θα μου πεις γιατί δεν τα συνδύασες;

Μπήκα σε μία λογική να ξεχάσω τι είναι ποδοσφαιριστής και άρχισα να καπνίζω για να εντυπωσιάσω την κοπέλα. Μιλάμε για Δευτέρα Λυκείου, δεν μιλάμε για ένα ώριμο παιδί...

I feel Devotion: Euroleague και Sportal μαζί μέχρι το 2025!
EUROLEAGUE

13:07 - 14.09.2023

I feel Devotion: Euroleague και Sportal μαζί μέχρι το 2025!

Η... βόμβα της χρονιάς: Το Sportal είναι από σήμερα και για την επόμενη διετία Official Media Partner της Euroleague και μαζί με εσάς σας περιμένουμε για το πιο γοητευτικό μπασκετικό ταξίδι. Αποκλειστικά βίντεο, αποκλειστικές συνεντεύξεις, διαγωνισμοί και πολλά ακόμα στο πιο... μπασκετικό σάιτ της Ελλάδας. Καλώς ήρθατε.

Το έχω μετανιώσει, δεν θα ήθελα με τίποτα να ήμουν εδώ τώρα. Θα ήθελα να ήμουν προπονητής, να έχω σταματήσει την καριέρα μου και να είμαι στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλό, όταν το αφήσεις, σε αφήνει και αυτό. Μετά ασχολήθηκα με την υποκριτική, δεν μπορούσα».