I feel Devotion: Euroleague και Sportal μαζί μέχρι το 2025!

I feel Devotion: Euroleague και Sportal μαζί μέχρι το 2025!

Βασίλης Μοιρώτσος 13:07 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.09.2023

Η... βόμβα της χρονιάς: Το Sportal είναι από σήμερα και για την επόμενη διετία Official Media Partner της Euroleague και μαζί με εσάς σας περιμένουμε για το πιο γοητευτικό μπασκετικό ταξίδι. Αποκλειστικά βίντεο, αποκλειστικές συνεντεύξεις, διαγωνισμοί και πολλά ακόμα στο πιο... μπασκετικό σάιτ της Ελλάδας. Καλώς ήρθατε.

Η Euroleague και το Sportal ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι! 

Η πιο ανταγωνιστική Euroleague όλων των εποχών ξεκινάει με επίσημο προορισμό το Sportal.gr. Και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης είναι από σήμερα εδώ! Η Euroleague Basketball και το sportal.gr, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο αθλητικό ψηφιακό Μέσο στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία τους (media partnership) για τα επόμενα 2 χρόνια.

Οι μεγάλες μάχες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι κάθε εβδομάδα στο Sportal. Με αποκλειστικά στιγμιότυπα απ' όλους τους αγώνες της διοργάνωσης. Αποκλειστικά βίντεο μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ζωντανά αποτελέσματα και στατιστικά. Αποκλειστικές συνεντεύξεις απ' όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.

Και φυσικά μεγάλες εκπλήξεις για τους αναγνώστες μας. Διαγωνισμοί για εισιτήρια των ελληνικών ομάδων. Κάθε εβδομάδα η εκπομπή «The Euroleague Live Show» ζωντανά από τα στούντιο του Sportal. Όλα στην επίσημη ενότητα της Euroleague στο sportal.gr.

Το Sportal ρίχνει τη μεταγραφική... βόμβα της χρονιάς και ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία του με τη Euroleague, σε ένα γοητευτικό ταξίδι έως και το 2025.

Σε ένα ραντεβού που θα δίνουμε στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Μια μεγάλη συνεργασία που έρχεται να... ταράξει τα νερά του ελληνικού αθλητικού ίντερνετ και να καθιερώσει το Sportal ως τον καλύτερο μπασκετικό προορισμό για κάθε φίλαθλο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Euroleague Basketball, το sportal.gr εγκαινιάζει μια αποκλειστική ενότητα στην ιστοσελίδα του, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη Euroleague Basketball και θα λειτουργεί ως ένα one-stop shop ενημέρωσης για όλους τους φίλους του μπάσκετ. Η ειδική αυτή ενότητα υπόσχεται να προσφέρει συναρπαστικό και αποκλειστικό περιεχόμενο στους φιλάθλους, όπως τα καλύτερα highlights της εβδομάδας, τα τελευταία νέα των ομάδων, συνεντεύξεις, πλούσια και εμπεριστατωμένη αρθρογραφία, διαδραστικές ψηφοφορίες, μοναδικούς διαγωνισμούς, στατιστικά, αποτελέσματα και βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο, καθώς και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Η κάλυψη από το sportal.gr περιλαμβάνει όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ, -την Turkish Airlines EuroLeague (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) και το BKT EuroCup (Άρης Midea)-, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ενημέρωση και για τις δύο διοργανώσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών φίλων του μπάσκετ για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Η εμβέλεια του sportal.gr υπερβαίνει τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς αποτελεί μέρος της Ringier Sports Media Group (RSMG) που περιλαμβάνει 9 κορυφαία αθλητικά μέσα ενημέρωσης, συνδυάζοντας την εκδοτική εμπειρία με παγκόσμιες τεχνολογικές λύσεις. Σήμερα, ο όμιλος περιλαμβάνει το Sportal Media Group στη Βουλγαρία (sportal.bg και το Sportal365), τη Gazeta Sporturilor και το gsp.ro στη Ρουμανία, το sportal.rs στη Σερβία, το sportal.hu στην Ουγγαρία, το sport.sk στη Σλοβακία, την A Bola και το abola.pt στην Πορτογαλία και φυσικά το sportal.gr στην Ελλάδα.

Η Euroleague είναι στο Sportal. Το μπάσκετ είναι στο Sportal. «I feel devotion»...

Alex Ferrer Kristjansson, Euroleague Basketball, Marketing & Communication Senior Director

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επικείμενη συνεργασία μας με το sportal.gr, σε μια τόσο παραδοσιακή και σημαντική αγορά όπως η Ελλάδα. Η ραγδαία ανάπτυξη του sportal.gr και η δέσμευσή του να παρέχει άρτιο και συναρπαστικό περιεχόμενο στους φιλάθλους, το καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για τη Euroleague Basketball, καθώς θα προσφέρει εξαιρετική ενημέρωση σε όσους ήδη παρακολουθούν την Turkish Airlines EuroLeague και το BKT EuroCup, ενώ παράλληλα θα συστήσει τις δύο διοργανώσεις σε νέους φιλάθλους».