Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 30χρονος που φέρεται να χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του

OPAP Arena

i

© Intime

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 30χρονος που φέρεται να χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:57 - 31.05.2023

Αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, παρουσιάστηκε ο 30χρονος ο οποίος φαίνεται πως χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ που απεβίωσε.

Στην αστυνομία παραδόθηκε ο άνθρωπος που φέρεται να χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος απεβίωσε προ ολίγων ημερών. Σύμφωνα με το lawandorder.gr, ο 30χρονος βρέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής παρουσία του δικηγόρου του και παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που χτύπησε τον φίλο της Ένωσης.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη από τις αρχές, αλλά παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί από τον ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνθρωπος αλλά και το θύμα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ για το θύμα υπάρχουν μαρτυρίες πως είχε χτυπήσει την σύντροφό του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λάβει χώρα η συμπλοκή με τον 30χρονο φερόμενο ως δράστη.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η έρευνα από τους αρμόδιους φορείς για τυχόν ευθύνες μελών του προσωπικού του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών. Θυμίζουμε πως είχε δοθεί εξιτήριο στο θύμα μετά από 5 μέρες νοσηλείας και λίγες ώρες αργότερα ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή, εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.