Παρελθόν ο Ουάρντα από την Ανόρθωση
i

Instagram / Amr Warda

Παρελθόν ο Ουάρντα από την Ανόρθωση

Sportal newsroom 21:50 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 31.12.2022

Η Κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αιγύπτιο αλλά και τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Με μια ανακοίνωση 17 λέξεων η Ανόρθωση γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός που είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2021, θα ψάξει το νέο του ποδοσφαιρικό «σπίτι». 

Μαζί του θα αποχωρήσει και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, με την Ανόρθωση να αναφέρει: 

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Dejan Radonjic και Amr Warda».

Ο Αιγύπτιος πάντως δεν άφησε την... απόλυσή του να περάσει έτσι. Με ανάρτησή του στα social media έκανε επίθεση στη διοίκηση της κυπριακής ομάδας τονίζοντας ότι έδειξαν ασέβεια στο πρόσωπό του, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς της για την αγάπη που του έδειξαν: 

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ανόρθωσης για την στήριξη και την αγάπη που μου έδωσαν. Δυστυχώς κάποιες καταστάσεις μέσα στον σύλλογο δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω να παίζω στην Ανόρθωση. Δεν με ήθελαν και έδειχναν ασέβεια προς το πρόσωπό μου. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως έχω μεγάλο σεβασμό για τον κόσμο της Ανόρθωσης, αυτός είναι ο λόγος που θέλω να πω ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς για την στήριξη και την αγάπη τους προς εμένα. Θα πρέπει επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παλιούς μου συμπαίκτες, για τους οποίους επίσης έχω μεγάλο σεβασμό. Εύχομαι καλό νέο έτος σε όλους με υγεία, και εύχομαι στην Ανόρθωση κάθε καλό και επιτυχία».