Παρέμειναν εκτός προπόνησης της ΑΕΚ, ο Γιόνσον και ο Ρότα
i

Γιόνσον και Ρότα/©intime

Παρέμειναν εκτός προπόνησης της ΑΕΚ, ο Γιόνσον και ο Ρότα

Κώστας Τσίλης 21:19 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 10.11.2023

Δεν προπονήθηκαν σήμερα στα Σπάτα ο Γιόνσον και ο Ρότα και μένει να φανεί στην αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ αν θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Λαμία

Μόλις ένα... πρωινό είχαν για ξεκούραση οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το χθεσινοβραδινό ματς με την Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ματίας Αλμέιδα έβαλε προπόνηση απόγευμα, προκειμένου να μπορέσουν κάπως οι παίκτες του να αποφορτιστούν. Αλλά φυσικά μπήκε κανονικά δουλειά στα Σπάτα, καθότι ακολουθεί το ματς πρωταθλήματος με την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Το θετικό για τον Αλμέιδα είναι πως δεν φαίνεται να προέκυψε κάποιο ζήτημα απώλειας από την "μάχη" με την Μαρσέιγ. Όμως τόσο ο Γενς Γιόνσον, όσο και ο Λάζαρος Ρότα, που απουσίασαν από το παιχνίδι με τους Γάλλους λόγω ενοχλήσεων, παρέμειναν και σήμερα εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης. Προφανώς αυτό σημαίνει πως είναι λίγες οι πιθανότητες που έχουν να μπορέσουν να δώσουν το παρών στο ματς της Κυριακής με την Λαμία. 

Όλα ωστόσο θα κριθούν και για τους δυο, στην αυριανή τελευταία προπόνηση. Πάντως αν ο Ρότα μείνει εκτός και από το ματς της Κυριακής, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ θα χρειαστεί να παίξει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ως βασικός. Εκτός αν ο Αλμέιδα αναζητήσει κάποια άλλη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.