Η Παρί ξεκίνησε συνομιλίες με τον Αρτέτα για την τεχνική ηγεσία της

Μικέλ Αρτέτα - Πεπ Γκουαρδιόλα

i

Γκουαρδιόλα & Αρτέτα/©Photo by Shaun Botterill/Getty Images/Ideal Images

Η Παρί ξεκίνησε συνομιλίες με τον Αρτέτα για την τεχνική ηγεσία της

Κώστας Τόπας 15:39 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 17.06.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε συνομιλίες με τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, για το ενδεχόμενο να γίνει ο επόμενος προπονητής της ομάδας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία.

Ο Μικέλ Αρτέτα οδήγησε την Άρσεναλ στη δεύτερη θέση στην Premier League την περασμένη σεζόν, χάνοντας μέσα από τα χέρια της τον τίτλο από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ισπανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» που θα τον κρατήσουν στο «Εμιρέϊτς» μέχρι το 2024, ωστόσο, έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ του Αρτέτα και του αθλητικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος.

Οι πρωταθλητές της Ligue 1 αναζητούν έναν τέταρτο μόνιμο προπονητή σε πέντε χρόνια, αφού χώρισαν τους δρόμους με τον Κριστοφ Γκαλτιέ, μετά από μία μόνο σεζόν στην τεχνική ηγεσία. Οι δεσμοί του Αρτέτα με την κενή θέση του Παρισιού έρχονται μετά από τις συζητήσεις μεταξύ του συλλόγου και του πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλαν Νάγκελσμαν, σύμφωνα με πληροφορίες του RMC.

Αρτέτα: «Έλαβα 122 μηνύματα στήριξης μετά την ήττα από τη Μπράιτον και με βοήθησαν να τη ξεπεράσω»
PREMIER LEAGUE

09:31 - 20.05.2023

Αρτέτα: «Έλαβα 122 μηνύματα στήριξης μετά την ήττα από τη Μπράιτον και με βοήθησαν να τη ξεπεράσω»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, αποκάλυψε πως έλαβε 122 μηνύματα στήριξης μετά την ήττα από τη Μπράιτον την προηγούμενη αγωνιστική και είπε πως ήταν αυτά που τον βοήθησαν να τη ξεπεράσει.

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» του οποίου η δουλειά παρακολουθεί πολύ στενά ο Κελαϊφί και θα ήθελε να τον δει στο τιμόνι της ομάδας του. Μία τέτοια κίνηση μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Ισπανός τεχνικός διένυσε μία εξαιρετική περίοδο στην Άρσεναλ έχοντας συμβόλαιο μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2025.