Οι οπαδοί της Παρί ξύπνησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα με πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο (vid)

Το ξενοδοχείο της Μπάρτσα

i

PrtScr

Οι οπαδοί της Παρί ξύπνησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα με πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο (vid)

Κώστας Τόπας 12:56 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 21.05.2024

Οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/04) μετά τα πυροτεχνήματα που έριξαν έξω από το ξενοδοχείο που έχει κατακλύσει η αποστολή των «μπλαουγκράνα» στο Παρίσι.

Το πρακτορείο «CLPress» αποκάλυψε ότι το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι δέχτηκε επίθεση από πυροτεχνήματα που εκτόξευσαν οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/04) .Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δράση έγινε στις τέσσερις τα ξημερώματα με στόχο να ενοχλήσει τους παίκτες των «μπλαουγκράνα» που αντιμετωπίζουν απόψε τους Παριζιάνους του Λουίς Ενρίκε (10/04, 22:00) στα προημιτελικά του Champions League.

Η αποστολή των Καταλανών έφτασε την Τρίτη (09/04) στο ξενοδοχείο κοντά στα Ηλύσια Πεδία , μετά την άφιξή της στη γαλική πρωτεύουσα. Ένας πολύ άνετος χώρος που όμως αλλοιώθηκε από αυτό το... πάρτι των πυροτεχνημάτων από που διοργανώθηκε από τους οπαδούς της Παρί, που ξύπνησε τους παίκτες της Μπάρτσα μέσα στη νύχτα.

Γιατί ο διαιτητής έκρινε πως δεν ήταν πέναλτι η αδιανόητη γκάφα του Γκάμπριελ που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της Μπάγερν (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

12:28 - 10.04.2024

Γιατί ο διαιτητής έκρινε πως δεν ήταν πέναλτι η αδιανόητη γκάφα του Γκάμπριελ που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της Μπάγερν (vid)

Αρκετή συζήτηση έχει σηκώσει η φάση του Γκάμπριελ που πιάνει την μπάλα μέσα στην περιοχή με τα χέρια και ο διαιτητής δεν δείχνει την άσπρη βούλα, μετά από αυτή την ενέργεια του Βραζιλιάνου αμυντικού της Άρσεναλ. Ο λόγος που ο ρέφερι δεν καταλόγισε το χέρι ως παράβαση.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε την αγάπη του, για την πρώην του ομάδα, και υποστήριξε ότι εκείνος εκπροσωπεί καλύτερα, από τον Τσάβι, τις αξίες της Μπαρτσελόνα.

«Χωρίς αμφιβολία, εγώ εκπροσωπώ καλύτερα τις αξίες της Μπάρτσα. Δείτε τα δεδομένα και τους τίτλους. Χωρίς αμφιβολία, αν και θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σκεφτούν το αντίθετο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Είμαστε δύο ομάδες με την ίδια ιδέα. Είμαστε επιθετικοί και θέλουμε να ανακτήσουμε γρήγορα την μπάλα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι από εκείνους».

Για το αν βλέπει την ομάδα του ως φαβορί ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε: «Ακόμα κι αν δεν το δεχτώ, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα το σκεφτούν. Δεν με νοιάζει. Όταν η μπάλα αρχίζει να κυλάει είναι το σημαντικό. Όποιος είναι πιο επιθετικός και αποτελεσματικός θα έχει περισσότερες πιθανότητες. Ας με βάλουν στο ρόλο του φαβορί...»