Οργή του Κελαϊφί για Εμπαπέ, του άνοιξε την πόρτα της εξόδου - «Αν αυτό πιστεύει γιατί δεν φεύγει τώρα;»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Ιntime

Οργή του Κελαϊφί για Εμπαπέ, του άνοιξε την πόρτα της εξόδου - «Αν αυτό πιστεύει γιατί δεν φεύγει τώρα;»

Γιώργος Σακελλαρίου 19:23 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 08.07.2023

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ-Κελαϊφί φανέρωσε ότι οι σχέσεις με τον Κιλιάν Εμπαπέ είναι κάκιστες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν λέει να ηρεμήσει.

Κι όλα δείχνουν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει μέλλον στον σύλλογο. Ο Γάλλος σούπερ σταρ σε συνέντευξη στο France Football, επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση για το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει το Champions League.

Στις δηλώσεις του ο Εμπαπέ είπε επίσης πως πιστεύει ότι το να παίζει στην Παρί «δεν βοηθάει πολύ για να αναδείξει τις επιδόσεις του». Αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν όχι μόνο στα αποδυτήρια, αλλά φυσικά και στη διοίκηση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενείται στο RMC έξι παίκτες, ανάμεσά τους δύο νεοαποκτηθέντες, μετέφεραν τις δηλώσεις του Εμπαπέ στον ιδιοκτήτη Νασέρ Αλ-Κελαϊφί. Σε ένα από τα μηνύματα τονιζόταν: «Αυτό είναι προσβολή για τον σύλλογο».

Στο δημοσίευμα τονίζεται ακόμα: «Ο πρόεδρος του συλλόγου βρήκε αυτά τα λόγια συγκλονιστικά, ως έλλειψη σεβασμού προς όλους τους σημερινούς παίκτες. Αλλά και τον νέο προπονητή και τον κόσμο. Ο ηγέτης του Κατάρ ήρθε μάλιστα να κάνει μια ερώτηση: «Αν αυτό πιστεύει, γιατί δεν φεύγει τώρα;»

Σε αυτή την επικοινωνιακή μάχη, ερωτηματικά προκαλεί και ο ρόλος του Λουίς Κάμπος. Ο αθλητικός σύμβουλος πιστεύει ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για μια κατάσταση που υφίσταται ο ίδιος, ενώ υποσχέσεις για μεταγραφές έχουν δοθεί από τον Ενρίκε και τον Λουίς Φερέρ στον Εμπαπέ και την οικογένειά του. Όμως ο Κάμπος συνεχίζει να κάνει την καθημερινή του δουλειά γύρω από τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να χτίσει την καλύτερη δυνατή ομάδα, με συμπληρωματικά προφίλ που ταιριάζουν στον νέο προπονητή».

Ο Εμπαπέ συνεχίζει να είναι το νούμερο 1 θέμα συζήτησης στο διεθνές ποδόσφαιρο, αφού το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει αμφίβολο. Να θυμίσουμε τις δηλώσεις του:

«Δεν έχει σημασία πού παίζω, η χρονιά δεν έχει σημασία, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, θέλω απλώς να κερδίζω. Δεν θα είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Θέλω να κερδίσω το Champions League. Πηγαίνω διακοπές, ανακτώ ενέργεια και επιστρέφω με την πείνα που όλοι ξέρουν.

Δεν ευχαριστιέμαι εύκολα, οπότε δεν εντυπωσιάζομαι ποτέ με αυτό που κάνω. Είναι το κλειδί για να καταλάβω τον εαυτό μου γιατί ό,τι κάνω, λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω ξανά και καλύτερα.

Έχω αυτή την πείνα να κερδίζω, δεν θέλω να είμαι σε μια ομάδα μόνο για να παίζω απλά. Γι' αυτό μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι αλαζόνας. Δεν φοβάμαι ούτε την αποτυχία, είναι μέρος της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή. Έχω όμως την πεποίθηση ότι γεννήθηκα για να κερδίζω και θέλω να το δείξω σε όλους.

Δεν ξέρω σε τι υστερεί η Παρί για να κερδίσει το Champions League, δεν είναι δικό μου θέμα. Πρέπει να μιλήσεις με τους ανθρώπους που φτιάχνουν την ομάδα, που οργανώνουν την ενδεκάδα, που χτίζουν αυτόν τον σύλλογο.

Απλώς προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήμουν ο καλύτερος παίκτης, πρώτος σκόρερ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Ligue 1. Θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα σύμφωνα με τους επικριτές μου.

Πολλά πράγματα με κάνουν περήφανο. Πρώτον, συνεχίζουμε να κερδίζουμε τίτλους, για το οποίο παίζουμε. Ο τίτλος είναι ο πιο δύσκολος, γι' αυτό όλοι οι παίκτες αγωνίζονται.

Και, φυσικά, είμαι ευχαριστημένος με το να έχω διατηρήσει το προσωπικό μου επίπεδο σε μια σεζόν με περίπου 50 γκολ. Είχα εξαιρετικές στιγμές, εξαιρετικές επιδόσεις, επίσης, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω ακόμα καλύτερα».