Απίστευτο: Η Παρί πήρε το πρωτάθλημα και την υποδέχθηκαν μόλις τρεις οπαδοί στο αεροδρόμιο! (vid)

Η επιστροφή της Παρί

i

PrtScr

Απίστευτο: Η Παρί πήρε το πρωτάθλημα και την υποδέχθηκαν μόλις τρεις οπαδοί στο αεροδρόμιο! (vid)

Κώστας Τόπας 11:45 - 28.05.2023

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, ωστόσο η επιτυχία αυτή δεν φαίνεται ότι συγκίνησε και ιδιαίτερα τους οπαδούς της...

Με το γκολ του Λιονέλ Μέσι, η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στο Στρασβούργο εκτός έδρας κι έφτασε και μαθηματικά στην κατάκτηση της Ligue 1 με τον Αργεντινό αστέρα να κατακτά έναν ακόμη τίτλο στην καριέρα του και να πατάει σε μια ακόμη κορυφή στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Πλέον, ο «Pulga», μετράει πλέον 43 τίτλους και ισοφάρισε τον Ντάνι Άλβες που επίσης είχε 43. Φυσικά ο Μέσι ο οποίος θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο μπακ θα έχει τη δυνατότητα να τον ξεπεράσει. Επιπλέον, ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής έφτασε τα 496 τέρματα σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο με 495, ο Μέσι καλείται να κοιτάξει την επόμενη ημέρα στην καριέρα του μιας και το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Γιατί η πιθανή επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα εξαρτάται από τη La Liga
LA LIGA

11:33 - 28.05.2023

Γιατί η πιθανή επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα εξαρτάται από τη La Liga

Το τέλος (;) της θητείας του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν πλησιάζει. Πρωταθλητής Γαλλίας για δεύτερη φορά με τους Παριζιάνους, ο Αργεντινός αστέρας δεν γνωρίζει ακόμα ποιος θα είναι ο επόμενος σύλλογος του. Η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την επιστροφή του, ωστόσο η La Liga παραμένει ένα σοβαρό εμπόδιο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν στέφθηκε για 11η φορά πρωταθλήτρια στην ιστορία της (και 9η στα τελευταία 11 χρόνια) αφού η Λανς δεν μπορεί την τελευταία αγωνιστική να καλύψει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την κορυφή. Παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος έφτασε σε μία ακόμη επιτυχία, οι οπαδοί της φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκαν σε σημαντικό βαθμό.

Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατά την επιστροφή της αποστολής των Παριζιάνων από το Στρασβούργο, στο αεροδρόμιο την περίμεναν μόλις τρεις οπαδοί για να την αποθεώσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο αποκλεισμός από το Champions League, γι' ακόμη μία χρόνια, δεν έχει ξεχαστεί από τους φίλους της Παρί όπως και το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν το κλίμα στο κλαμπ δεν ήταν και το καλύτερο.