Γκαλτιέ: «Αξίζω να είμαι και δεύτερη σεζόν στην Παρί»

Μέσι - Γκαλτιέ

i

Κριστόφ Γκαλτιέ & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Γκαλτιέ: «Αξίζω να είμαι και δεύτερη σεζόν στην Παρί»

Κώστας Τσιακλής 10:47 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 28.05.2023

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πως θεωρεί ότι δικαιούται να είναι και για δεύτερη χρονιά στον πάγκο των Παριζιάνων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια Γαλλίας, παρά το γεγονός ότι έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με το Στρασβούργο. Ο προπονητής των Παριζιάνων, Κριστόφ Γκαλτιέ, θεωρεί επιτυχημένη την παρουσία του στο σύλλογο και ανέφερε πως δικαιούται να είναι εκεί για ακόμα ένα χρόνο.

Η Παρί λοιπόν έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στο Στρασβούργο ωστόσο στέφθηκε για 11η φορά πρωταθλήτρια στην ιστορία της (και 9η στα τελευταία 11 χρόνια) αφού η Λανς δεν μπορεί την τελευταία αγωνιστική να καλύψει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την κορυφή.

Ο προπονητής της Παρί, Κριστόφ Γκαλτίε, θεωρεί πως δικαιούται να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για ακόμα μια σεζόν, πιστεύοντας προφανώς πως η παρουσία του εκεί είναι επιστυχημένη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Γκαλτιέ είπε τα εξής: «Νομίζω ότι αξίζω μια δεύτερη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, τα έδωσα όλα με πολλή ενέργεια. Μπόρεσα να κρατήσω την πορεία σε δύσκολες στιγμές. Προσωπικά νιώθω ότι αξίζω να συνεχίσω».

Πέραν από τον Γκαλτιέ, αμφίβολο παραμένει και το μέλλον των Κιλιάν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του με την Παρί μέχρι το 2025 και ως εκτούτου θα είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2024.

Συνεχίζεται το δράμα μεταξύ Παρί και Εμπαπέ: «Νομίζει ότι είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς»
LIGUE 1

12:56 - 26.05.2023

Συνεχίζεται το δράμα μεταξύ Παρί και Εμπαπέ: «Νομίζει ότι είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς»

Αρκετά είναι τα αρνητικά σχόλια που έχει συγκεντρώσει ο Κιλιάν Εμπαπέ από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την απόφασή του να μείνει ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Από την άλλη το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα και ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει στην ομάδα. Πάντως τον τελευταίο καιρό τα ρεπορτάζ τον συνδέουν έντονα με τη Μπαρτσελόνα αλλά και με ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Οι σχέσεις του με τον γαλλικό σύλλογο δε, φαίνεται να μην είναι πλέον και οι καλύτερες.

Τέλος, η Παρί μοιάζει να θέλει να ξεφορτωθεί τον Νεϊμάρ και μάλιστα είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει ακόμα και ως δανεικό. Πριν λίγες ημέρες το όνομα του Βραζιλιάνου έπαιξε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ανέφερε πως οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει σε επαφή.