Πλησιάζει στην Παρί ο Κολό Μουανί

Ραντάλ Κολό Μουανί

i

©twitter/@FabrizioRomano

Πλησιάζει στην Παρί ο Κολό Μουανί

Μαρία Δαλιάνη • 14:33 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Ραντάλ Κολό Μουανί και όπως φαίνεται σύντομα θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Παριζιάνοι έχουν θέση ως προτεραιότητα την απόκτηση του Γάλλου διεθνή ωστόσο μέχρι στιγμής η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έβρισκε ανταπόκριση από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρόλα, αυτά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά της διοίκησης της Παρί ότι σύντομα θα υπάρξει «deal».

Η Άιντραχτ φαίνεται πως έχει βγει ήδη στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του με το όνομα του Ουγκό Εκιτικέ να φιγουράρει πρώτο στη λίστα από την στιγμή που δεν υπολογίζεται και από τον Λουίς Ενρίκε.

Μάλιστα, οι Γάλλοι ήταν αυτοί που πρόσφεραν τον Εκιτικέ στους Γερμανούς ως αντάλλαγμα μαζί με 60.000.000 εκατομμύρια ευρώ. Προς το παρόν όμως η Άιντραχτ δεν δείχνει θετική σε μία τέτοια συμφωνία και ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 100.000.000 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον Κολό Μουανί.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων όμως συνεχίζονται και η Παρί είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της. Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες η Άιντραχτ απέρριψε πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ (+10 εκατ. μπόνους) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ραντάλ Κολό Μουανί έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα των «αετών» και κατέγραψε 23 γκολ και 17 ασσίστ σε όλες τις διοργανώσεις.