Σιγή ιχθύος από τον Αλ Κελαϊφί για το μέλλον του Μέσι στην Παρί (vid)

Νασέρ Αλ Κελαϊφί

i

Νάσερ Αλ-Κελαϊφί/©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Σιγή ιχθύος από τον Αλ Κελαϊφί για το μέλλον του Μέσι στην Παρί (vid)

Κώστας Τόπας 09:25 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 05.04.2023

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί απέφυγε τις κάμερες όταν δημοσιογράφοι τον εντόπισαν και τον ρώτησαν σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την αστρονομική πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια του ο Αργεντινός αστέρας από την Αλ Χιλάλ.

Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ της Τρίτης (04/04) η είδηση η οποία ανέφερε ότι η Αλ Χιλάλ, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Λιονέλ Μέσι με απολαβές που θα ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Από την πλευρά του ωστόσο, ο 35χρονος φέρεται να επικοινώνησε με τον Τσάβι, προκειμένου να συζητήσει την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο στενός κύκλους του Παγκόσμιου πρωταθλητή διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί εθεάθη στη Λισαβόνα, στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA ως πρόεδρος της ECA (της ευρωπαϊκής ένωσης συλλόγων) και όπως είναι λογικό ρωτήθηκε για τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για τον Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση μπροστά στις κάμερες για το μέλλον του Αργεντινού αστέρα, αφήνοντας τα πάντα στον «αέρα». Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, τόσο ο Μέσι όσο και η Παρί διαπραγματεύονται για το μέλλον της συνεργασίας τους, με την διοίκηση της γαλλικής ομάδας να επιθυμεί την παραμονή του 35χρονου στην πόλη του Φωτός, αλλά με τους δικούς της όρους...