Η Αλ Χιλάλ έκανε επίσημη πρόταση για τον Μέσι

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Η Αλ Χιλάλ έκανε επίσημη πρόταση για τον Μέσι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:36 - 04.04.2023

Στο κυνήγι του Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως μπαίνει η Αλ Χιλάλ, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να καταθέτει επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη Σαουδική Αραβία υπάρχει η πιθανότητα να συνεχιστεί η μάχη «Ρονάλντο - Μέσι», αφού για τον Αργεντίνο άσο κατατέθηκε πρόταση από την Αλ Χιλάλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «saudigazette.com.sa» η ομάδα της Pro League χτύπησε την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στην Αλ Νασρ.

Η «αδιαφορία» του Μέσι την ώρα που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί της Παρί (vid)
LIGUE 1

15:14 - 03.04.2023

Η «αδιαφορία» του Μέσι την ώρα που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί της Παρί (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να γνώρισε τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν στην ήττα της ομάδας του από τη Λυών (0-1), όμως σύμφωνα με την αντίδρασή του δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΜΜΕ, η προσφορά από τον σύλλογο του Ριάντ καλύπτει όλα τα «θέλω» του έμπειρου επιθετικού, με την φημολογία να αναφέρει πως τα χρήματα που θα δοθούν θα είναι εξίσου αρκετά με εκείνα του Πορτογάλου.

Θυμίζουμε πως ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε, οι «μπλαουγκράνα» είναι σε επικοινωνία με τον πρωταθλητή κόσμου για την επιστροφή του. Το συμβόλαιο του «Λα Πούλγκα» με τον σύλλογο της Γαλλίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος δεν θα συνεχίσει στη Γαλλία.