Η «αδιαφορία» του Μέσι την ώρα που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί της Παρί (vid)

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί για τον Μέσι

i

© Printscreen

Η «αδιαφορία» του Μέσι την ώρα που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί της Παρί (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να γνώρισε τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν στην ήττα της ομάδας του από τη Λυών (0-1), όμως σύμφωνα με την αντίδρασή του δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, αυτήν τη φορά από τη Λυών, η οποία πήρε σπουδαίο διπλό χάρη στο γκολ του Μπράντλεϊ Μπαρκολά στο 56ο λεπτό. Το κλίμα στο στρατόπεδο των «Παριζιάνων» δεν είναι και το καλύτερο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο σούπερ σταρ της ομάδας, Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε έντονα για ακόμη μία φορά.

Ο 35χρονος άσος της Παρί δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστικά περίοδο τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τους οπαδούς της ομάδας να τα... βάζουν μαζί του στα τελευταία ματς. Η «αδιάφορη» αντίδραση του Λίο στις χθεσινές (2/4) αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι οπαδοί των γηπεδούχων πραγματοποιούσαν το... καθιερωμένο γιουχάρισμα, ο Pulga γύρισε και είπε κάτι στον Κίλιαν Εμπαπέ χαμογελώντας, χωρίς να τους νοιάζει ιδιαίτερα η αντίδραση της κερκίδας.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Αργεντίνου σούπερ σταρ. Οι φήμες για επιστροφή στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα... οργιάζουν και με δεδομένο ότι το κλίμα ανάμεσα στην Παρί και τον ίδιο δεν είναι το ιδανικότερο, οι πιθανότητες για ανανέωση του συμβολαίου λιγοστεύουν.

Στο τέλος του ματς, ο προπονητής της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ σε δηλώσεις που έκανε θέλησε να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ σκληρές. Περιμένουμε από τον Λίο ή τον Εμπαπέ να ξεκλειδώσουν τις άμυνες. Ο Μέσι είναι ο δημιουργός μας, οπότε προσπαθεί πολύ και αναγκαστικά θα κάνει και λάθη, αλλά γύρω από αυτόν υπάρχουν και άλλοι παίκτες. Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από εκείνον και τον Εμπαπέ. 

Προσπάθησε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από εκείνον. Θα το επαναλάβω, θεωρώ τις αποδοκιμασίες σκληρές κατά τη γνώμη μου. Ο Μέσι είναι ένας παίκτης που μας προσφέρει πολλά και το έκανε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ενώ το έχει κάνει και μέσα στο 2023. Θα πρέπει και οι συμπαίκτες του να δίνουν περισσότερα».