Ανρί για Μέσι: «Ντροπή να αποδοκιμάζεται, πρέπει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα»

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Ανρί για Μέσι: «Ντροπή να αποδοκιμάζεται, πρέπει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα»

Sportal newsroom 18:13 - 03.04.2023

Ο Τιερί Ανρί σχολίασε με αρνητικό τρόπο τις αποδοκιμασίες που γνωρίζει ο Λιονέλ Μέσι από τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν τον τελευταίο καιρό.

Χαμός στο Παρίσι με τον Λιονέλ Μέσι! Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Αργεντινό σούπερ σταρ τόσο για τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα όσο και για το γεγονός πως δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να τον αποδοκιμάζουν σε κάθε ματς.

Η «αδιαφορία» του Μέσι την ώρα που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί της Παρί (vid)
LIGUE 1

15:14 - 03.04.2023

Η «αδιαφορία» του Μέσι την ώρα που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί της Παρί (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να γνώρισε τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν στην ήττα της ομάδας του από τη Λυών (0-1), όμως σύμφωνα με την αντίδρασή του δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Ο Τιερί Ανρί σε δηλώσεις που παραχώρησε, κατέκρινε τους φίλους των Παριζιάνων, ενώ τόνισε ότι ο «Pulga» πρέπει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

«Είναι ντροπή να ακούς τις αποδοκιμασίες. Δεν μπορείς να αποδοκιμάζεις έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας με 13 γκολ και 13 ασίστ. Δεν είναι είδηση αυτό που θα πω αλλά ευχή, ο Μέσι πρέπει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα για το ποδόσφαιρο και επειδή ξέρει ότι δεν πήγαν τα πράγματα τότε όπως θα έπρεπε. Τα δάκρυα του αποχαιρετισμού του αυτό που έδειξαν εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.