Ρήγμα στα αποδυτήρια της Παρί: Στα «μαχαίρια» και οι Μαρκίνιος - Κιμπεμπέ
i

Μαρκίνιος και Κιμπεπέ//©Photo by John Berry/Getty Images/Ideal Images

Ρήγμα στα αποδυτήρια της Παρί: Στα «μαχαίρια» και οι Μαρκίνιος - Κιμπεμπέ

Κώστας Τόπας 11:44 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 19.02.2023

Στην Παρί Σεν Ζερμέν το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, ειδικά μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Champions League, με τις σχέσεις των ποδοσφαιριστών να βρίσκονται σε τεντωμένα σκοινιά.

Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για την Παρί Σεν Ζερμέν. Το βαρύ κλίμα αποτυπώνεται από την ήττα στο πρωτάθλημα από το Μονακό αλλά κι από την Μπάγερν στο Champions League. 

Μετά την αναμέτρηση με τους Μονεγάσκους, υπήρξε μια έντονη συζήτηση μεταξύ ορισμένων μελών της ομάδας και του Λουίς Κάμπος, ο οποίος επέκρινε τους παίκτες για την έλλειψη επιθετικότητάς τους, μεταξύ άλλων. Αυτό δεν άρεσε σε όλους. Και συγκεκριμένα στο δίδυμο της Βραζιλίας Μαρκίνιος - Νεϊμάρ. Λίγα 24ωρα μετά την ήττα από την Μπάγερν, δημοσιεύματα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας κι έκαναν λόγω για διαμάχη μεταξύ Εμπαπέ και Νεϊμάρ, με τον πρώτο να κατακρίνει τον Βραζιλιάνο για τον τρόπο ζωής του.

Το Goal όμως αναφέρει κι άλλες σχέσεις στο εσωτερικό της ομάδας που βρίσκονται στον πάγο και διαταράσσουν ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί. Συγκεκριμένα αυτή μεταξύ του Μαρκίνιος και του Κιμπεμπέ, των δύο στόπερ των Παριζιάνων. Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός φέρεται να έχει νευριάσει με τον Γάλλο για τη στάση του μετά από την αναμέτρηση με την Μονακό και το γεγονός πως πήγε με ντουντουκά να μιλήσει στους οπαδούς ενώ είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να μη μιλήσει κανείς στον κόσμο.

Μάλιστα, ο Μαρκίνιος θεωρεί πως ο Κιμπεμπέ προέβη σε αυτή τη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και οι οπαδοί να μην τον έχουν στο στόχαστρο πλέον.

Την ίδια ώρα επικρατεί δυσαρέσκεια με την στάση του Νεϊμάρ να διοργανώνει πάρτι που διαρκούν μέχρι και 48 ώρες, αλλά και με το συμμετέχει σε τουρνουά πόκερ.