Τα πάρτι που διοργανώνει ο Νεϊμάρ κρατούν μέχρι και 48 ώρες!
i

Νεϊμάρ/©Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images/Ideal Images

Τα πάρτι που διοργανώνει ο Νεϊμάρ κρατούν μέχρι και 48 ώρες!

Κώστας Τόπας 10:22 - 19.02.2023

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις. Τα πάρτι που διοργανώνει ο Νεϊμάρ μπορούν να κρατήσουν μέχρι και 48 ώρες!

Ο Νεϊμάρ δεν είναι και το πιο ήσυχο παιδί, μιας και φημίζεται για το γεγονός ότι του αρέσει να διασκεδάζει, διοργανώνοντας συχνά πάρτι στο σπίτι του. Ωστόσο, πολλές φορές αυτό δεν του βγαίνει σε καλό. Οπως συνέβη στα τελευταία του γενέθλια, όπου ο Βραζιλιάνος διοργάνωσε ένα πάρτι που ξεσήκωσε τους πάντες.

Με τα πάρτι που οργανώνει στο σπίτι του και την ηχορύπανση που προκαλούν, ενοχλεί τους γείτονες του, οι οποίοι έχουν εκφράσει στις Αρχές τα παράπονά τους για διατάραξη κοινής ησυχίας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», που επικαλείται πηγές από τη Γαλλία, τα πάρτι που κάνει ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, σε κάποιες περιπτώσεις κρατούν μέχρι και 48 ώρες, με το τελευταίο για τα γενέθλιά του να είναι ένα από τα πιο μεγάλα σε διάρκεια και τη μουσική να ακούγεται ακόμα και 600 μέτρα μακριά, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Ολα αυτά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λίγες ημέρες μετά την διαμάχη του με τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και με το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ μετά την ήττα από την Μπάγερν, προτίμησε να το ρίξει... έξω παίζοντας πόκερ.