«Γύπας» Νεϊμάρ: Οι δίδυμες αδερφές αθλήτριες βόλεϊ στις οποίες έστελνε μηνύματα - Η αντίδρασή τους
i

Κέι και Κέιτ Άλβες/ printscreen instagram

«Γύπας» Νεϊμάρ: Οι δίδυμες αδερφές αθλήτριες βόλεϊ στις οποίες έστελνε μηνύματα - Η αντίδρασή τους

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:12 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 18.02.2023

Ο Νεϊμάρ έστελνε ταυτόχρονα μηνύματα με ερωτικές διαθέσεις στις δίδυμες αδερφές Άλβες, που είναι διεθνείς με την εθνική Βραζιλίας στο βόλεϊ, σύμφωνα με την Marca.

Ότι ο Νεϊμάρ είναι ανήσυχο πνεύμα είναι γνωστό. Αυτή τη φορά, όμως το τερμάτισε. Ο «Νέι» φημίζεται για τις εξωγηπεδικές του κατακτήσεις. 

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε σε άλλη μία κίνηση που έγινε αντικείμενο συζήτησης, σύμφωνα με την Marca. Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο ισπανικό Μέσο, ο Νεϊμάρ φέρεται να προσέγγιζε με ερωτικές διαθέσεις τις δίδυμες αδερφές Κέι και Κέιτ Άλβες. Αμφότερες είναι διεθνείς με την εθνική ομάδα βόλεϊ της Βραζιλίας. 

Όπως αναφέρει η Marca ο Νεϊμάρ αρχικά συνομιλούσε με την Κέιτ Άλβες με την οποία αργότερα έκανε σχέση. Αλλά, ο Βραζιλιάνος σταρ των Παριζιάνων αποδείχθηκε αχόρταγος και είπε να το πάει ένα βήμα παραπάνω. 

Άρχισε να στέλνει μηνύματα και στην αδερφή της, Κέι λέγοντας χαρακτηριστικά «ποιος ξέρει ίσως κάνω κάτι και με τις δυο σας». Η επιθυμία του δεν έγινε πράξη καθώς οι αδερφές Άλβες επέλεξαν να τον κάνουν «ρεζίλι», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει πάντα το ισπανικό Μέσο. 

Η Κέι και η Κέιτ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη Βραζιλία καθώς εκτός από το βόλεϊ έχουν κάνει την εμφάνιση τους και στην τηλεόραση. Οι αδερφές Άλβες έχουν περίπου 10.000.000 followers στο Instagram.